Får ikke den rigtige mbit internet hastighed

”Op til” 10 mbit eller op til 20 mbit – og hastighedstesten viser stadig 6.37 mbit! Du kender sikkert scenariet – og ofte er der ikke så meget du kan gøre ved det. Det ligger i kvaliteten af dine kobberkabler, der ikke er kraftig nok, højst sandsynlig på grund af for lang afstand til den nærmeste central.

Lav mbit hastighed

Hvad kan jeg gøre?

Sørg for så kort kabel vej som muligt inde i din bolig – kør med kabel i stedet for trådløs forbindelse – så har du gjort dit. Er det IKKE nok, kan du prøve at skifte udbyder. Eksempelvis kunne Perspektiv bredbånd levere en anelse hurtigere forbindelse for mig på en 20mbit forbindelse end Fullrate kunne. Det vil dog ofte være minimalt da de benytter samme central. TDC tilbyder hastighedsgaranti – men det betyder ikek at du vil få den annonceret hastighed – blot at du vil få nogle muligheder såfremt de IKKE kan levere den øsnkede hastighed.

Hvad hvis jeg ikke vil have ”op til” hastighed?

Som udgangspunkt er der kun en type selskab, der tilbyder helt reelle hastigheder – det er fiberselskaberne – eksempelvis WAOO. Dog er min erfaring at selskaber, som Yousee, der leverer gennem kabel-tv også leverer hastigheder, der lever op til det du betaler for.

Hvor kan jeg klage over min internethastighed?

I første omgang er det altid bedst at forsøge at løse det direkte med din udbyder. Nogle selskaber, tilbyder dig en lavere månedlig pris, svarende til det du kan få ud af din forbindelse. Ellers kan du klage til teleankenævnet.

Submit a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

UBEGRÆNSET HASTIGHED OP TIL 100 MBIT!

Hiper logo
nedkanp
  • Billigt
  • Trådløs Router
  • Trustscore 8.7 / 10
x