Internet på Ferien – Se guide i Danmark og udlandet

Skal du på ferie og samtidig gerne vil have adgang til internet har du en række forskellige optioner. Her er dine muligheder afhængig af hvordan du rejser:

 

Rejse i Danmark:

Rejser du i Danmark er mobilt bredbånd helt oplagt, alternativt kan de fleste smartphones i dag laves til ”mobilt hotspot”, hvor du så kan søge efter trådløst internet på normalvis og koble på din smartphone. Vær opmærksom på om du har et dataloft på din mobilpakke – særligt om du bliver faktureret ekstra såfremt din forbrugsgrænse bliver nået. Langt de fleste udbydere giver blot nedsat hastighed hvis du når max.

Rejse i udlandet:

Skal du til udlandet skal du være ekstrem varsom med at bruge data – både fra din bærbare/tablet og din smartphone. Nogle udbydere har mobilt bredbånd, der er gratis i norden (blandt andet 3 og Telia) – men går din telefon eksempelvis på roaming skal du sikre dig du ikke bruger mere data. Brug det aldrig i udlandet – medmindre du er klar til ekstremt store regninger – både inden for og uden for EU. Det du kan gøre er at tage simkortet ud af enten din smartphone eller mobile bredbånd og så tage denne med på ferien og købe et simkort, der hvor du ender – med data.

Submit a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

UBEGRÆNSET HASTIGHED OP TIL 100 MBIT!

Hiper logo
nedkanp
  • Billigt
  • Trådløs Router
  • Trustscore 8.7 / 10
x