TV+Bredbånd

Yousee har flest funktioner – Fullrate har fornutig pakke til prisen

Indtast adresse og få tilbud
Op til 1000 Mbit
Op til 50+ kanaler
Optag, start forfra
Film, Serier
Se på Mobil og Tablet

Der findes efterhånden en håndfuld udbydere, der tilbyder at du samler alt dit ”medie” under deres brand, mod at du så får et samlet billigere tilbud eller en række services, der er smart koblet sammen. Så det er faktisk ikke længere kun tv, bredbånd og tv eller bredbånd+tv+telefoni. Yousee har f.eks med købet af Onfone indsmeltet det så snedigt at du nu er en full service provider med mobiltelefoni, tv, bredbånd samt mobilt bredbånd. Det hele er skruet smukt sammen så hvis du får alle dine services ved Yousee får du tv-kanaler på din smartphone, Yousee Play på alle enheder og mulighed for Yousee Plus / Youbio.

Teknologier

Du kan i dag få tv og bredbånd på 3 måder hvis det skal være hos én udbyder. Bredbånd via dit telefonstik, via kabel-tv eller via fiber. Udbyderne på bredbånd via dit telefonstik er Telia, TDC og Fullrate som de store spillere på markedet. På Kabel-tv er Yousee størst og på Fiber er den mest udbredte Waoo. Der er fordele og ulemper ved hver teknologi. Personligt har jeg oplevet kabel-tv som værende mest stabil og det er også den eneste teknologi hvor du ikke behøver en separat boks til hvert tv, såfremt du har et nyere fladskærmstv.

De bedste tilbud

Konkurrencen blandt selskaberne er hård, og det kan derfor godt svare sig at shoppe rundt en gang imellem. Jeg vil anbefale at du følger min top 3 tv og bredbåndstilbud og samtidig ser på hvilke muligheder du har for at få leveret tv. Det er ikke alle der kan få kabel-tv og det er ikke alle centraler tilknyttet bredbånd via telefonstikket, der kan levere tv herigennem.

Fordele og ulemper ved at samle bredbånd og tv

Den største fordel som jeg ser det ved at samle flere tjenester hos én udbyder er én regning og dermed et sted at henvende sig såfremt, der er noget der ikke spiller. Du kommer ikke til at blive kastet frem og tilbage mellem udbyderne for at de kan give hinanden skylden. Derudover følger der af og til ekstra services med og en eventuel rabat såfremt du samler flere tjenester hos én udbyder. Ulempen er at du bliver låst til én udbyder. Måske bliver du afhængig af en af deres tjenester som så hænger sammen med den anden. I nogle tilfælde får du også en række tjenester som ved første øjekast virker fede – men får du brugt dem i praksis? – måske ikke.

Kvaliteten

Kvaliteten af især bredbåndshastigheden og fjernsynskvaliteten er værd at lægge mærke til. Min personlige erfaring er at kvaliteten af signalet er bedst på Waoo og kabel-tv når det kommer til fjernsyn. De sender simpelthen ud i en bedre og mindre komprimeret form, der gør at billedet du får på skærmen er flottere. På bredbåndssiden er det igen fiber, der kan give dig mest hastighed – det er dog langt fra de færreste der kan få fiber. Derfor har jeg dem heller ikke med på min top 3 tilbud. Yousee leverer også en fin hastighed, men her skal du være opmærksom på at den central du bliver tilknyttet kan have kapacitetsproblemer, således at du i primetime (altså der hvor flest bruger bredbånd mellem 17-22) vil have lavere hastighed og en generelt dårlig forbindelse. Yousee er dog ved at udbedre dette.

Til tv forbindelser via bredbånd vil jeg dog sige til deres forsvar at boksene har lynhurtige kanalskift, nemme at arbejde med og ofte har funktionalitet som du ikke får gratis på de andre udbydere.

Andre muligheder for bredbånd og tv

Du behøver jo ikke samle det hele hos én udbyder. På trods af jeg ikke har belæg og statistik for det vil jeg tro at nogle af de mest almindelige kombinationer er Yousee på tv og bredbånd gennem telefonlinjen, samt tv via almindelig antenne/boxer og bredbånd via telefonlinjen. Det er værd at overveje så tjek tilbuddene hos boxer og på almindeligt bredbånd. De senere år er det også blevet populært med streaming tjester som TV2 play, Viaplay og Netflix. Overvej om ikke det vil kunne svare sig for dig at droppe tv-pakken helt og så nøjes kun med bredbånd og en streaming tjeneste.

Du får film og serier når du vil og kan tilgå det meste af DR’s materiale fra deres hjemmeside.

UBEGRÆNSET HASTIGHED OP TIL 1000 MBIT!

Hiper logo
nedkanp
  • Billigt
  • Trådløs Router
  • Trustscore 4.6 / 5
x