Hvilket selskab er bedst?

Der findes ikke et entydigt svar på hvilket selskab, der er bedst til bredbånd.

Det selskab, der er rigtigt for én er ikke rigtigt for den anden. Generelt set kan alle selskaber/udbydere i Danmark levere et funktionelt produkt.

Vi hos internet-bredbånd.dk har samlet de, vi mener er de bedste tilbud, men såfremt du har en præference for et bestemt firma, synes vi du skal vælge det. Du kan i så fald finde en liste over de mest populære af mobil bredbånd her.

2 udvalgte selskaber

Skal vi præsentere dig for et valg, så vil vi anbefale 2 selskaber:

Jetnet, som du skal vælge hvis du skal have bredbånd via telefonlinjen, kabel-tv eller fiber.

Se priser hos Jetnet her>>

Lebara hvis du skal have mobilt bredbånd. Men du skal vælge deres normale telefonabonnementer og så bruge som mobilt bredbånd. Så kan du få mobilt bredbånd fra kun 19 kroner om måneden. Det er billigt!

Besøg lebara her>>

Vigtige parametre at holde øje med er mindsteprisen i bindingsperioden, samt om der er særlige skjulte udgifter.

Derudover skal du naturligvis tage stilling til hvilken hastighed du ønsker, og ved mobilt bredbånd hvor meget data du har behov for.

Er du i tvivl om hvilken du skal vælge, og føler markedet er uoverskueligt så fortvivl ikke.

I så fald kan du roligt tage den billigste bredbåndsløsning på “almindeligt bredbånd”, der formentlig vil dække dine behov. Finder du senere ud af at hastigheden skulle have været højere kan du sagtens få denne forhøjet. Hos langt de fleste selskaber koster det ikke noget at øge hastigheden på ens bredbånd.

Alle de selskaber vi har på siden er anmeldt på TrustPilot.dk.

Dette giver dig en sikkerhed for at der er opmærksomhed på de nævnte firmaer.

Relaterede Artikler…

Kviknet alternativer

Kviknet alternativer

Dit Netflix abonnement stiger, og din tv-pakke stiger. Og nu stiger prisen også for dit internet - i hvert fald hvis du er kunde hos Kviknet.  Kan du leve med prisstigningen?  Vi har efterhånden vænnet os til det - og det er ikke udsædvanligt at se prisstigninger på...

Erstatte fastnet bredbånd med 4G eller 5G?

Erstatte fastnet bredbånd med 4G eller 5G?

4G og 5G har nu været på det danske marked et godt stykke tid. Der reklameres med heftige up- og download hastigheder og i løbet af 2023 er datapakke størrelserne begyndt at være fornuftige til langt de fleste mennesker – inklusiv mig selv. Alligevel er jeg...

Telmore Play – Komplet underholdningspakke

Telmore Play – Komplet underholdningspakke

NB: Telmore har i øjeblikket  første måned til kun 99 kr - Mindstepris for 1 måned (ingen binding) 99 kr. Det må gøre ondt på konkurrenterne med udspillet fra Telmore. De leverer simpelthen markedets mest omfattende digitale satsning - der er noget for enhver smag og...

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

UBEGRÆNSET HASTIGHED OP TIL 1000 MBIT!

Hiper logo
nedkanp
  • Billigt
  • Trådløs Router
  • Trustscore 4.6 / 5
x