Der findes ikke et entydigt svar på dette spørgsmål. Det selskab, der er rigtigt for én er ikke rigtigt for den anden. Generelt set kan alle selskaber/udbydere i Danmark levere et funktionelt produkt.

Vi hos internet-bredbånd.dk har samlet de, vi mener er de bedste tilbud, men såfremt du har en præference for et bestemt firma, synes vi du skal vælge det. Du kan i så fald finde en liste over de mest populære af mobil bredbånd her.

Bredbånd førsteplads
Vi anbefaler bredbånd
Fullrate bredbånd
Fullrate bredbånd trustpilot 996 kr.
6 måneder 20 Mbit 0 kr. 249 kr. Læs mere om Fullrate bredbånd
Bredbånd andenplads
Telia bredbånd Telia bredbånd på trustpilot 995 kr.
6 måneder
10 Mbit 0 kr. 199 kr. Læs mere om Telia bredbånd
Bredbånd tredjeplads
Dansk Net bredbånd Yousee på trustpilot 448 kr. Ingen Binding 25 Mbit 199 kr. 249 kr. Læs mere om Yousee bredbånd

 

Vigtige parametre at holde øje med er mindsteprisen i bindingsperioden, samt om der er særlige skjulte udgifter. Dette er indregnet i ovenstående mindstepriser.

Derudover skal du naturligvis tage stilling til hvilken hastighed du ønsker. Er du i tvivl om hvilken du skal vælge, og føler markedet er uoverskueligt så fortvivl ikke. I så fald kan du roligt tage den billigste bredbåndsløsning, der formenlig vil dække dine behov. Finder du senere ud af at hastigheden skulle have været højere kan du sagtens få denne forhøjet. Hos langt de fleste selskaber koster det ikke noget at øge hastigheden på ens bredbånd.

Alle de selskaber vi har på siden er anmeldt på trustpilot.dk, der er en hjemmeside med brugerindhold og anmeldelser af virksomhederne. Dette giver dig en sikkerhed for at der er opmærksomhed på de nævnte firmaer. Læs evt. mere om [intlink id=”145″ type=”post”]Trustpilot[/intlink].

Det bedste bredbåndstilbud netop nu finder du hos Fullrate hvor du får en 20/2 mbit forbindelse til kun 249 kr. pr. måned. Samlet mindstepris i 6 måneder er 996 kr. – og det er blandt de billigste!

UBEGRÆNSET HASTIGHED OP TIL 1000 MBIT!

Hiper logo
nedkanp
  • Billigt
  • Trådløs Router
  • Trustscore 4.6 / 5
x