Jeg kan godt forstå du er i tvivl. Det korte svar på dette er at du som udgangspunkt skal vælge den billigste / laveste hastighed.

Hvilken hastighed på bredbånd

 

Hvorfor så det?

Fordi du hos langt de fleste selskaber gratis kan opgradere til en hurtigere hastighed, mens langt de fleste tager et gebyr såfremt du fra start har valgt en højere hastighed og så fortryder og vil have en lavere hastighed. Det er en anelse svinsk – og uden tvivl kalkuleret. Selskaberne tjener simpelthen ikke nok på de mindste forbindelser og ved at give dobbelt op i hastighed til dig er deres mereomkostning kun en brøkdel selvom de måske scorer 50 kr. ekstra om måneden fra dig som kunde.

Kampagnetilbud

På forsiden finder du aktuelle tilbud. Som udgangspunkt vil jeg anbefale en 10mbit forbindelse (det er dagens minimum) – medmindre du har særlige ebhov der berettiger en højere hastighed. Det kan være i skal se Netflix 2 samtidig. Have tv+bredbånd på samme linje eller andet. Med andre ord siger jeg ikke at du skal tage den billigste – men hold øje med kampagnerne fra udbyderne og slå til når der er et tilbud der giver mening for dig. Særligt Fullrate skubber nye kampagner ud hver måned for at ramme forskellige segmenter – det må give et rod i deres regnskabsafdeling – men det må de jo om!

Se også nedenstående for at afveje hvilken hastighed du har brug for:

1-2 mbit – vælg dette såfremt du bruger Internettet minimalt, sender e-mail mv. (Det er stort set kun mobilt bredbånd du kan få med sålav hastighed:
3-10 mbit – vælg denne hastighed såfremt du ser en del video eller hvis du vil undgå mindre ventetid på almindelige hjemmesider. Jeg gætter på at denne hastighed vil kunne dække 85{dc775a540eb06d58c38a887718fa90c0f16f16881a4f8498f1700739f6c566aa} af alle danskeres behov.
11-50mbit – Vælg denne hvis du har behov for at hente store filer og ønsker maksimal hastighed. Fullrate kan eksempelvis levere hastigheder i denne klasse.

UBEGRÆNSET HASTIGHED OP TIL 1000 MBIT!

Hiper logo
nedkanp
  • Billigt
  • Trådløs Router
  • Trustscore 4.6 / 5
x