Hvilken hastighed skal jeg vælge?

Jeg kan godt forstå du er i tvivl.

Det korte svar er at du som udgangspunkt skal vælge den billigste / laveste hastighed.

Hvorfor så det?

Fordi du hos langt de fleste selskaber gratis kan opgradere til en hurtigere hastighed, mens enkelte tager et gebyr såfremt du fra start har valgt en højere hastighed og så fortryder og vil have en lavere hastighed.

Det er en anelse svinsk – og uden tvivl kalkuleret.

Selskaberne tjener simpelthen ikke nok på de mindste forbindelser og ved at give dobbelt op i hastighed til dig –  er deres mere omkostning kun en brøkdel selvom de måske scorer 50 kr. ekstra om måneden fra dig som kunde.

Kampagnetilbud

På forsiden finder du aktuelle tilbud.

Som udgangspunkt vil jeg anbefale en 100 mbit forbindelse hvis du kigger på almindeligt bredbånd og 4G hvis du kigger efter mobilt bredbånd.

Du kan have helt særlige behov, der gør at du skal have højere forbindelse. F.eks. hvis du redigerer videoer online. 

Men med 4G (forudsat forbindelsen er stabil) eller 100 mbit kan i sagtens være 2, der ser Netflix samtidig og en eller flere børn kan spille computerspil online. 

Se også nedenstående for at afveje hvilken hastighed du har brug for

Under 10 mbit – vælg dette såfremt du bruger Internettet minimalt, sender e-mail mv. (Det er stort set kun mobilt bredbånd du kan få med så lav hastighed:
50-100 mbit – vælg denne hastighed såfremt du ser en del video eller hvis du vil undgå mindre ventetid på almindelige hjemmesider. Jeg gætter på at denne hastighed vil kunne dække 90% af alle danskeres behov.
1000 mbit – Vælg denne hvis du har behov for at hente store filer og ønsker maksimal hastighed. 

Jeg har selv en 300 mbit forbindelse til 199 kroner om måneden fra Kviknet. Læs anmeldelse af Kviknet her:

internethastighed anonym

Relaterede Artikler…

Kviknet alternativer

Kviknet alternativer

Dit Netflix abonnement stiger, og din tv-pakke stiger. Og nu stiger prisen også for dit internet - i hvert fald hvis du er kunde hos Kviknet.  Kan du leve med prisstigningen?  Vi har efterhånden vænnet os til det - og det er ikke udsædvanligt at se prisstigninger på...

Hvilket selskab er bedst?

Der findes ikke et entydigt svar på hvilket selskab, der er bedst til bredbånd. Det selskab, der er rigtigt for én er ikke rigtigt for den anden. Generelt set kan alle selskaber/udbydere i Danmark levere et funktionelt produkt. Vi hos internet-bredbånd.dk har samlet...

Erstatte fastnet bredbånd med 4G eller 5G?

Erstatte fastnet bredbånd med 4G eller 5G?

4G og 5G har nu været på det danske marked et godt stykke tid. Der reklameres med heftige up- og download hastigheder og i løbet af 2023 er datapakke størrelserne begyndt at være fornuftige til langt de fleste mennesker – inklusiv mig selv. Alligevel er jeg...

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

UBEGRÆNSET HASTIGHED OP TIL 1000 MBIT!

Hiper logo
nedkanp
  • Billigt
  • Trådløs Router
  • Trustscore 4.6 / 5
x