Billigste løsning til TV2 i ordentlig kvalitet – Watz me Now

BEMÆRK! Watz Me Now er lukket ned maj 2015, hvorfor nedenstående ikke længere er relevant. Dit bedste alternativ er: TV2 PLAY.

World TV har nu gennem længere tid forsøgt at få deres plads på det danske tv-marked, men de er misset ud på TV2. Watz Me now er nu på banen med TV2 og den hidtil bedste kvalitet jeg har set på TV via internetforbindelsen.

Da konceptet er nyt og de gerne vil have kunder i bixen – får du netop nu 1 måneds gratis prøvetid, uden binding og gebyrer. Det er med andre ord helt kvit og frit at prøve det i 30 dage og se om det er noget for dig – du skal bare huske at opsige det indenfor én måned.

Watz Me Now - første måned gratis!

Hvem star bag Watz Me Now?

Watz Me Now er startet af 2 danskere – Søren Bruun og Lars Christiansen med idéen om at sælge frihed og uafhængighed af dit tv – uden skjulte omkostninger. Det gør de gennem et billigt månedligt abonnement på tv hvor du får 90 kr. om måneden får adgang på op til 4 enheder og mulighed for at se 48 timer tilbage i udsendelserne.

Las os tage et kig på hvad du får

Watz Me Now består en en række kanaler i grundpakken – med TV2 som den absolut vigtigste:

 1. DR1
 2. DR2
 3. DR3
 4. TV2
 5. DRK
 6. DR Ultra
 7. DR Ramasjang
 8. SVT 1
 9. SVT 2
 10. NRK1
 11. ARD1
 12. ZDF
 13. 3Sat
 14. NDR
 15. RTL

Der er mulighed for flere kanaler men kanaludbuddet er efter min mening ikke super spændende. Watz Me Now skal have landet aftaler med SBS og Viasat for at få kanal4,5,6 og TV3 kanalerne før større pakker giver mening.

Watz Me Now er tilgængelig uanset hvem din internetudbyder er og kan ses på platformene PC/Mac, Android, og Ipad / Iphone.

Hvordan virker det?

Det fungerer i høj grad som du er vant til at se tv – men med tv-guiden som udgangspunkt. Fordi alle optagelser bliver gemt 48 timer tilbage – starter du ikke op på din kanal DR1 eller TV2, men i stedet med tv-guiden hvor du enten kan vælge at se LIVE TV eller se et program der har kørt i løbet af dagen eller i går.

Du kan se Watz Me Now på dit tv, på din smartphone og på din tablet – endda samtidigt (bortset fra TV2 kanalen). Skal du se det direkte på dit tv skal du tilkøbe en ”Smart Stick” til 595 kr. hvis du vel og mærke vil have en fysisk fjernbetjening.

Din internetudbyder kan være Fullrate, TDC, Telia, eller en helt anden – det er helt ligegyldigt hvem det er.

Brugerfladen er ens uanset hvilken platform du ser Watz Me Now på og det er kun 4 knapper du skal lære at kende! Du kan for alle kanalerne bladre 48 timer tilbage og se netop det program du ønsker at se – det er smart!!

Sådan får du 1 måned gratis!

Klik nedenfor.

Watz Me Now - første måned gratis!

Du skal igennem ca. 8 skærmbilleder og undervejs afgive dit navn, telefonnummer, e-mail adresse og kreditkort nummer. Du vil ikke blive faktureret én eneste krone hvis du ellers opsiger dit abonnement inden prøveperiodens udløb.

Til sidst modtager du en e-mail hvor du skal aktivere dit abonnement. Herefter kan du f.eks. downloade watzmenow applikationen til din tablet eller smartphone.

Test af Watz Me Now på

En video fortæller de ca. 1000 ord – så se her hvordan det virker i praksis.

Du starter altså op i tv-guiden også kaldet EPG. Du har nu mulighed for at bladre igennem alle de seneste programmer på alle kanalerne de sneste 48 timer. Klik på i knappen for at få information om programmet og ”Afspil” for at se programmet, der herefter starter kort tid efter. Herefter kommer det efter ca. 1-5 sekunder efter klik hvor kvaliteten til at starte med er en anelse dårlig og efter yderligere ca. 5 sekunder er signalet som det skal være. Er du på en pc gør du skærmen til fuld størrelse  ved at trykke på ”F11” knappen.

Ønsker du i stedet at se information om programmet kan du ved ”Esc” knappen eller tilbage knappen på telefonen komme tilbage til guiden.

Samlet set synes jeg det er meget intuitivt og fungerer rigtig godt.

Kvaliteten

Jeg er ofte nervøs ved kvaliteten. Kommer man fra et almindeligt TV er det ofte at man går på kompromis med signalet / kvaliteten. Watz Me Now leverer via internet tv og det betyder at de ikke kan levere signalet med det samme i den kvalitet som et offline signal kan. Når det er beskrevet er det dog helt sikkert den flotteste internet tv kvalitet jeg til dato har set. Langt de fleste mennesker vil synes det er flot – især på mobile enheder – og du vil ikke lægge mærke til at du sidder og ser tv over internettet efter få sekunder på den samme kanal.

Prøv det selv

Giv Watz Me Now et forsøg og se om ikke det kunne erstatte nogen af dine eksisterende løsninger – og så samtidig spare dig for nogen penge. Er Watz me Now vejen frem?

Relaterede Artikler…

Kviknet alternativer

Kviknet alternativer

Dit Netflix abonnement stiger, og din tv-pakke stiger. Og nu stiger prisen også for dit internet - i hvert fald hvis du er kunde hos Kviknet.  Kan du leve med prisstigningen?  Vi har efterhånden vænnet os til det - og det er ikke udsædvanligt at se prisstigninger på...

Hvilket selskab er bedst?

Der findes ikke et entydigt svar på hvilket selskab, der er bedst til bredbånd. Det selskab, der er rigtigt for én er ikke rigtigt for den anden. Generelt set kan alle selskaber/udbydere i Danmark levere et funktionelt produkt. Vi hos internet-bredbånd.dk har samlet...

Erstatte fastnet bredbånd med 4G eller 5G?

Erstatte fastnet bredbånd med 4G eller 5G?

4G og 5G har nu været på det danske marked et godt stykke tid. Der reklameres med heftige up- og download hastigheder og i løbet af 2023 er datapakke størrelserne begyndt at være fornuftige til langt de fleste mennesker – inklusiv mig selv. Alligevel er jeg...

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

UBEGRÆNSET HASTIGHED OP TIL 1000 MBIT!

Hiper logo
nedkanp
 • Billigt
 • Trådløs Router
 • Trustscore 4.6 / 5
x