Telmore Play – Komplet underholdningspakke

NB: Telmore har i øjeblikket  første måned til kun 99 kr – Mindstepris for 1 måned (ingen binding) 99 kr.

Det må gøre ondt på konkurrenterne med udspillet fra Telmore. De leverer simpelthen markedets mest omfattende digitale satsning – der er noget for enhver smag og skulle man ud og købe tjenesterne individuelt ville det hurtigt løbe op i over 700 kr. om måneden!

– og det får du altså for reelt set for under 400 kroner om måneden, når man ser på hvad en pakke med 1000 GB data, fri talt og fri sms koster hos konkurrenterne

Hvordan er prisen på Telmore Play fastsat?

Telmore Play koster mellem 389 – 499 kr. om måneden. Du får fri tale, fri sms/mms, 1000 GB data i Danmark (og gavmilde 61GB EU Roaming) og 5G.

Hertil kommer op til 8 populære digitale tjenester.

De er:

 • Disney Plus
 • Netflix
 • ViaPlay
 • TV2 PLAY
 • HBO MAX
 • SAXO
 • Telmore Musik
 • SkyShowtime

Tjenesterne kan skifte undervejs – og det er også én af kritikpunkterne, for det du signer op til i dag, kan blive skiftet ud med en anden tjeneste om få måneder.  

Hvorfor skifte?

Det er der heller ikke nødvendigvis nogen grund til.

Jeg vil mene at hvis du f.eks. sidder du i dag med eksempelvis Netflix og har et eksisterende abonnement med 10 timers tale der dækker dit behov – vil du uanset hvad komme til at sidde dyrere.

Du får til gengæld adgang til flere tjenester. Om det er det værd må være op til dig selv at vurdere.

Jeg tror at langt de fleste af kunderne benytter tjenesterne for lidt til at få alle fordelen ud af det – men det er selvfølgeligt “nice-to-have”.  

Hvad med bindingsperiode osv.?

Der er ingen bindingsperiode, oprettelsegebyr eller andet. Det koster fra 389 kr. om måneden. Det inkluderer tilsendelse af SIM kort og oprettelse hos alle tjenesterne.

Har du allerede én af tjenesterne i forvejen skal du selv opsige dem – med det varsel udbyder giver.

Besøg Telmore her

Relaterede Artikler…

Hvilket selskab er bedst?

Der findes ikke et entydigt svar på dette spørgsmål. Det selskab, der er rigtigt for én er ikke rigtigt for den anden. Generelt set kan alle selskaber/udbydere i Danmark levere et funktionelt produkt. Vi hos internet-bredbånd.dk har samlet de, vi mener er de bedste...

Erstatte fastnet bredbånd med 4G eller 5G?

Erstatte fastnet bredbånd med 4G eller 5G?

4G og 5G har nu været på det danske marked et godt stykke tid. Der reklameres med heftige up- og download hastigheder og i løbet af 2023 er datapakke størrelserne begyndt at være fornuftige til langt de fleste mennesker – inklusiv mig selv. Alligevel er jeg...

Hvad er en router? – Læs inden du køber din egen…

Hvad er en router? – Læs inden du køber din egen…

Hvad er en router? En router er en “kasse”, der sørger for at der er  forbindelse mellem centralen der giver dig internet og den enhed du gerne vil have på internettet. Via én af portene på din router tilslutter du routeren til et stik i hjemmet (typisk telefonstik,...

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

UBEGRÆNSET HASTIGHED OP TIL 1000 MBIT!

Hiper logo
nedkanp
 • Billigt
 • Trådløs Router
 • Trustscore 4.6 / 5
x