Oister mobilt bredbånd – med Router!

Endelig en spiller, der tager kampen op med de traditionelle spillere på bredbåndsmarkedet.

Én af de helt store ulemper ved mobilt bredbånd har altid været manglen på at kunne dele det (på en nem måde) med andre.

Lige præcis den del – råder Oister bod på nu – med deres knaldtilbud på tunge datapakker og en gratis router!

Bredbånd til hjemmet

Den nye pakke kalder de bredbånd til hjemmet – og fungerer stort set på samme måde som dit traditionelle bredbånd. Du får en boks i hjemmet, hvor alle uanset om det er telefoner, bærbare eller tablets kan tilsluttes sig via trådløst netværk og på den måde få adgang til internettet.

Det kommer i 3 løsninger – med 25GB, 100GB og 200 GB data – til en pris på mellem 99 til 249 kr. Har du allerede et andet abonnement hos Oister, får du 20 kr i rabat pr. måned.

Oister 100 GB
199 kr. pr. måned
Med 4G router
6 mdr. binding
Mindstepris 1194 kr.
Oister 200 GB
279 kr. pr. måned
Med 4G router
6 mdr. binding
Mindstepris 1674 kr.

Der er 6 måneders binding på produktet – da Oister uden tvivl tager et tab på den router de leverer med. Mindstepris i 6 måneder er 993 kr.

Hvorfor vælge denne løsning frem for almindeligt bredbånd?

– Prisen – For 99 kr. kan du ikke få en fastnetforbindelse – især ikke med downloadhastigheder på op til 35mbit (minimum 8 mbit) og upload hastigheder på op til 24 mbit (minimum 2 mbit). Den billigste fastnetforbindelse for 10/1 mbit – ligger på 189 kr. om måneden.

– Muligheden for at benytte det flere steder – Sålænge der er strøm kan du benytte routeren hvor du vil. Det vil sige at du både kan benytte den hjemme, tage den med ud til familie og venner eller med i sommerhus.

– Hastigheden – Ofte kan du ikke få lige så høje hastigheder på særligt upload delen som du kan med Oister på 4G netværket.

Hvad skal du være særligt opmærksom på?

Dækning – se dækningskortet for Oister (de bruger samme netværk som 3). Har du ikke dækning vil du ikke kunne bruge denne løsning

Særtjenester virker ikke – Har du en server, der kræver portkonfiguration eller du har behov for en fast ip, vil det ikke nødvendigvis kunne lade sig gøre.

Mobilt bredbånd er ikke velegnet til gaming og gambling online. Til det er forbindelsen ikke stabil nok. Til helt almindelig brug vil du formentlig ikke mærke forskel på at sidde på en mobil bredbåndsforbindelse frem for en fastnetforbindelse.

Oister er traditionelt set kendt for ikke at have bindingsperiode på deres produkter. Med dette produkt er der 6 måneders binding og opsigelsesvarsel på løbende måned. Det er ikke urimeligt – og du har 14 dages fortrydelsesret – men vær alligevel sikker på at det er denne løsning du ønsker

Hvad hvis jeg brugere mere data end der er inkluderet?

Bruger du mere end din pakke, har du mulighed for at opgradere. Alternativt vil din hastighed blive nedsat, indtil du igen er inde i en ny forbrugsperiode. Du risikerer altså ikke at stå med en kæmperegning, på grund af et data overforbrug.

Hvilken pakke skal jeg så vælge?

Som udgangspunkt den mindste. Personligt bruger jeg ca. 35GB om måneden – som inkluderer netflix, youtube og meget andet. Jeg vil gætte på at den mindste pakke er nok til langt de fleste husstande – hvis ikke er 100 GB formentlig nok.

Hvordan sætter jeg det op?

Du får et SIM kort og selve modemmet. Herfra er det blot at indsætte SIM kortet i routeren og tilslutte strømmen. Efter få minutter er den klar til brug. Koden til det trådløse internet står i bunden af routeren.

Min vurdering

Tag det hvis du har behov for at have bredbånd med på farten og/eller gerne vil spare penge. Skal du have tv vil jeg i stedet anbefale Telias bredbåndsløsningen hvor du får tv for en krone.

Besøg Oister her

Opsummering:
Anmeldelse dato:
Produkt:
Oister bredbånd til hjemmet
Karakter:
41star1star1star1stargray

Submit a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

UBEGRÆNSET HASTIGHED OP TIL 100 MBIT!

Hiper logo
nedkanp
  • Billigt
  • Trådløs Router
  • Trustscore 8.7 / 10
x