Oister mobilt bredbånd – med Router!

Endelig en spiller, der tager kampen op med de traditionelle spillere på bredbåndsmarkedet.

Én af de helt store ulemper ved mobilt bredbånd har altid været manglen på at kunne dele det (på en nem måde) med andre.

Lige præcis den del – råder Oister bod på nu – med deres knaldtilbud på tunge datapakker og en gratis router!

Oister Wifi med router

Den nye pakke kalder de Oister Wifi som skal erstatte bredbånd til hjemmet. Detfungerer stort set på samme måde som dit traditionelle bredbånd. Du får en router med wifi i hjemmet, hvor alle uanset om det er telefoner, bærbare eller tablets kan tilsluttes sig via trådløst netværk/wifi og på den måde få adgang til internettet.

Det kommer i én simpel løsning hvor du får 4G data med et maksimalt dataforbrug på 2000 GB, til en pris på 239 kroner om måneden. 2.000GB data svarer til at du stort set kan bruge internettet ubegrænset på flere enheder. Med andre ord, du skal ikke tænke over dit dataforbrug, og det er kun hvis du har helt særlige krav (eksempelvis upload/download af Bluray film) at du kommer i problemer.

Der er ingen binding binding på produktet, så det er stort set risikofrit for dig at prøve af om det virker for dig. 

 

Hvorfor vælge denne løsning frem for almindeligt bredbånd?

Der er et par grunde til at du skal vælge denne løsning fra Oister:

Muligheden for at benytte det flere steder

Sålænge der er strøm kan du benytte routeren hvor du vil. Det vil sige at du både kan benytte den hjemme, tage den med ud til familie og venner eller med i sommerhus.

Hastigheden

Nogle steder kan du kun få bredbånd via din telefonlinje og her kan mobilt bredbånd give dig download hastigheder på op til 71mbit og upload op til 43mbit. Hastigheden i praksis varierer ud fra din dækning og belastningen på masten du forbinder til.

Hvad skal du være særligt opmærksom på?

Der er kun 3 ting du skal være opmærksom på når du vælger bredbånd fra Oister:

Dækning

Se dækningskortet for Oister på denne side (de bruger samme netværk som 3). Har du ikke dækning vil du ikke kunne bruge denne løsning.

Særtjenester virker muligvis ikke

 

Har du en server, der kræver portkonfiguration eller du har behov for en fast ip, vil det ikke nødvendigvis kunne lade sig gøre. For langt de fleste har det ingen betydning. 

Gaming 

Mobilt bredbånd er ikke velegnet til gaming. Til det er forbindelsen ikke stabil nok, medmindre du kan leve med små udfald. Til helt almindelig brug vil du formentlig ikke mærke forskel på at sidde på en mobil bredbåndsforbindelse frem for en fastnetforbindelse.

Hvordan sætter jeg det op?

Du får et SIM kort og selve modemmet. Herfra er det blot at indsætte SIM kortet i routeren og tilslutte strømmen. Efter få minutter er den klar til brug. Koden til det trådløse internet står i bunden af routeren.

Du kan flytte routeren nemt til det sted, der giver den bedste dækning for dine enheder.

Min vurdering

Tag det hvis du har behov for at have bredbånd med på farten. Vil du derimod hellere have stabilt hurtigt internet vil jeg anbefale Kviknet i stedet.

Læs mere om kviknet her>>

 

Relaterede Artikler…

Kviknet alternativer

Kviknet alternativer

Dit Netflix abonnement stiger, og din tv-pakke stiger. Og nu stiger prisen også for dit internet - i hvert fald hvis du er kunde hos Kviknet.  Kan du leve med prisstigningen?  Vi har efterhånden vænnet os til det - og det er ikke udsædvanligt at se prisstigninger på...

Hvilket selskab er bedst?

Der findes ikke et entydigt svar på hvilket selskab, der er bedst til bredbånd. Det selskab, der er rigtigt for én er ikke rigtigt for den anden. Generelt set kan alle selskaber/udbydere i Danmark levere et funktionelt produkt. Vi hos internet-bredbånd.dk har samlet...

Erstatte fastnet bredbånd med 4G eller 5G?

Erstatte fastnet bredbånd med 4G eller 5G?

4G og 5G har nu været på det danske marked et godt stykke tid. Der reklameres med heftige up- og download hastigheder og i løbet af 2023 er datapakke størrelserne begyndt at være fornuftige til langt de fleste mennesker – inklusiv mig selv. Alligevel er jeg...

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

UBEGRÆNSET HASTIGHED OP TIL 1000 MBIT!

Hiper logo
nedkanp
  • Billigt
  • Trådløs Router
  • Trustscore 4.6 / 5
x