Det billigste bredbånd uden forbrugsloft

Det billigste bredbånd uden forbrugsloft får du med en fast internetforbindelse. 

Det er svært at finde billigere end 199 kroner om måneden.

Hvorfor vælge en forbindelse uden forbrugsloft?

Ved at vælge en forbindelse uden forbrugsloft så kan du downloade og se streaming ubegrænset og skal ikke bekymre dig om datamængder, som du skal f.eks. på din mobiltelefon eller hvis du benytter mobilt bredbånd.

Det betyder også at du ikke behøver være nervøs for om du får en ekstraregning for at have trukket for meget data eller at din forbindelse pludselig bliver begrænset i hvor hurtigt du kan downloade.

Hvilken type forbindelser har ikke forbrugsloft

Typisk er der ikke forbrugsloft på forbindelser baseret på ADSL, Fiber eller Kabel-tv. Her har udbyderne som regel en fast pris uden at du skal tænke på hvor meget data du benytter.

Modsat er der ofte på mobilabonnementer, mobilt bredbåd og andre WiMAX teknologier et forbrugsloft som du skal være opmærksom på. 

Hvilke udbydere tilbyder bredbånd uden forbrugsloft?

 Du kan få bredbånd uden forbrugsloft fra følgende udbydere:

  • Jetnet
  • Hiper
  • Kviknet
  • Norlys 
  • Stofa
  • Fastspeed
  • Telenor (Ikke alle typer internetforbindelser hos Telenor har fri data)

Hvilken udbyder du vælger er op til dig.

Vi anbefaler at du benytter Kviknet, da de har den billigste forbindelse med en høj hastighed og for en lille merpris kan du øge det helt op til 1 GBit internet.

Sammenlign selv priser

Du kan selv sammenligne priser på bredbånd på forsiden.

 

Relaterede Artikler…

Kviknet alternativer

Kviknet alternativer

Dit Netflix abonnement stiger, og din tv-pakke stiger. Og nu stiger prisen også for dit internet - i hvert fald hvis du er kunde hos Kviknet.  Kan du leve med prisstigningen?  Vi har efterhånden vænnet os til det - og det er ikke udsædvanligt at se prisstigninger på...

Hvilket selskab er bedst?

Der findes ikke et entydigt svar på hvilket selskab, der er bedst til bredbånd. Det selskab, der er rigtigt for én er ikke rigtigt for den anden. Generelt set kan alle selskaber/udbydere i Danmark levere et funktionelt produkt. Vi hos internet-bredbånd.dk har samlet...

Erstatte fastnet bredbånd med 4G eller 5G?

Erstatte fastnet bredbånd med 4G eller 5G?

4G og 5G har nu været på det danske marked et godt stykke tid. Der reklameres med heftige up- og download hastigheder og i løbet af 2023 er datapakke størrelserne begyndt at være fornuftige til langt de fleste mennesker – inklusiv mig selv. Alligevel er jeg...

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

UBEGRÆNSET HASTIGHED OP TIL 1000 MBIT!

Hiper logo
nedkanp
  • Billigt
  • Trådløs Router
  • Trustscore 4.6 / 5
x