Yousee bredbånd og tv anmeldelse – Stor test af Yousee!

Så er det blevet tid til at teste Yousees bredbånd og tv løsning. Yousee er absolut en af de største og mest anerkendte selskaber i Danmark og efter min mening her du får mest for pengene hvad angår både kvalitet, udbud, hastighed og nemhed. Jeg skiftede selv fra Fullrate til Yousee (på bredbånd) – da jeg ønskede en højere upload hastighed – hvilket Fullrate desværre ikke kunne levere på grund af kobberkablerne kvalitet der hvor jeg bor. Lad os starte med de eksisterende tilbud på oprettelse, bredbånd og tv fra Yousee.

Yousee router cg3000

Bredbånd fra Yousee

Du kan ikke bestille bredbånd alene fra Yousee – du skal have deres tv løsning også. Dog kan du sagtens have haft TV løsningen i flere år og så bestille bredbånd fra Yousee – det er det jeg personligt har gjort.

Se om du kan få Yousee bredbånd

 

Hvad får du med bredbånd fra Yousee? (Highlights)

Trådløs router (Netgear C6250) (Billedet er af deres tidligere model CG3000)

Alle nødvendige kabler og stik til montering

Mulighed for stabile høje hastigheder gennem coax kabler på kabel-tv nettet

Yousee TV & Film (med adgang til masser af film & serier)

Yousee web-tv (Adgang til mange af dine kanaler på din pc & smartphone)

 

Hvad er der med i pakken fra Yousee?

Her er den fysiske pakke du får fra Yousee. I mit tilfælde kom den 3 hverdage efter jeg havde bestilt den via deres internetformular – og den var klar til aktivering med det samme.

Yousee oplader og kabler cg3000

Yousee indhold af pakke

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I pakken finder du:

  • 2 til 3 stiks converter (giver mulighed for tilslutningen af kabelmodem)
  • Kabel til forbindelse mellem antennestik og routeren
  • Netværkskabel såfremt du ikke vil køre trådløst
  • Strømadapter mv.
  • Folder med info (læs i denne hvordan du sætter dit trådløse netværk op)
  • Installations cd (Jeg brugte ikke selv denne)

 

Aktivering af yousee bredbånd

For at aktivere dit bredbånd skal du bruge den e-mail du modtog omkring bestillingstidspunktet. I denne fremgår både dit kundenummer og din aktiveringskode. For at aktivere det først gang anbefaler jeg at du tilslutter din pc via kabel og første gang du så åbner en browser vil du blive mødt af en velkomstskærm hvor du skal indtaste din aktiveringskode. Indtast koden fra e-mail og du er nu kørende med dit Yousee bredbånd

 

Yousee hastighed på bredbånd

Jeg har en 100/20mbit internetforbindelse fra yousee – som jeg selv har blandet til 80/40. Hastigheden er efter min mening helt i top – du kan se hastigheden for en 40/4 forbindelse nedenfor. Netop da kablerne, der leveres på som regel er af en højere kvalitet end det de traditionelle udbydere kan levere på er min fornemmelse at du med Yousee får tættere på den hastighed du rent faktisk har bestilt. Hastighed, ping og såkaldt jitter er i orden på denne forbindelse således at alt hvad du kunne forestille dig at foretage dig online på internettet fungererer gnidningløst – herunder online spil, youtube HD videomateriale, facebook, mails, upload af billeder mv. Du kan teste din egen internethastighed for at se hvordan din eksisterende forbindelse performer. Gå ind på speedtest.net.

hastighedstest yousee

 

 

 

 

 

 

Alle ekstra ting fra Yousee som du IKKE får med andre udbydere

Yousee har en række ting som andre udbydere ikke kan tilbyde:

Yousee TV & Film – adgang til rigtig mange serier og film – Det er en app til din smarphone eller iPad, der gør det muligt at se en lang række serier og film.

Yousee web-tv – Se Yousee via  via din internetbrowser. Har du ipad eller iphone kan du ligeledes se en del af dine kanaler direkte på disse enheder.

 

Yousee TV (teaser)

Tv-delen af Yousee fortjener en anmeldelse for sig selve. Yousee TV udemærker sig fra andre udbydere ved 2 VÆSENTLIGE fordele. DR1, TV2 og TV3, der er nogle af de allermest populære kanaler findes alle i den billigste grundpakke. Yousee er den eneste udbyder hvor du ikke (nødvendigvis) skal have alle mulige kort og bokse installeret i eller ved siden af dit fjernsyn og muligvis betale ekstra for disse adgange.

Hvordan får jeg Yousee bredbånd?

Tast din adresse ind her og se om du kan få Yousee

 

Relaterede Artikler…

Kviknet alternativer

Kviknet alternativer

Dit Netflix abonnement stiger, og din tv-pakke stiger. Og nu stiger prisen også for dit internet - i hvert fald hvis du er kunde hos Kviknet.  Kan du leve med prisstigningen?  Vi har efterhånden vænnet os til det - og det er ikke udsædvanligt at se prisstigninger på...

Hvilket selskab er bedst?

Der findes ikke et entydigt svar på hvilket selskab, der er bedst til bredbånd. Det selskab, der er rigtigt for én er ikke rigtigt for den anden. Generelt set kan alle selskaber/udbydere i Danmark levere et funktionelt produkt. Vi hos internet-bredbånd.dk har samlet...

Erstatte fastnet bredbånd med 4G eller 5G?

Erstatte fastnet bredbånd med 4G eller 5G?

4G og 5G har nu været på det danske marked et godt stykke tid. Der reklameres med heftige up- og download hastigheder og i løbet af 2023 er datapakke størrelserne begyndt at være fornuftige til langt de fleste mennesker – inklusiv mig selv. Alligevel er jeg...

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

UBEGRÆNSET HASTIGHED OP TIL 1000 MBIT!

Hiper logo
nedkanp
  • Billigt
  • Trådløs Router
  • Trustscore 4.6 / 5
x