Så er det blevet tid til at teste Yousees bredbånd og tv løsning. Yousee er absolut en af de største og mest anerkendte selskaber i Danmark og efter min mening her du får mest for pengene hvad angår både kvalitet, udbud, hastighed og nemhed. Jeg skiftede selv fra Fullrate til Yousee (på bredbånd) – da jeg ønskede en højere upload hastighed – hvilket Fullrate desværre ikke kunne levere på grund af kobberkablerne kvalitet der hvor jeg bor. Lad os starte med de eksisterende tilbud på oprettelse, bredbånd og tv fra Yousee.

Yousee router cg3000

Bredbånd fra Yousee

Du kan ikke bestille bredbånd alene fra Yousee – du skal have deres tv løsning også. Dog kan du sagtens have haft TV løsningen i flere år og så bestille bredbånd fra Yousee – det er det jeg personligt har gjort.

Se om du kan få Yousee bredbånd

 

Hvad får du med bredbånd fra Yousee? (Highlights)

Trådløs router (Netgear C6250) (Billedet er af deres tidligere model CG3000)

Alle nødvendige kabler og stik til montering

Mulighed for stabile høje hastigheder gennem coax kabler på kabel-tv nettet

Yousee TV & Film (med adgang til masser af film & serier)

Yousee web-tv (Adgang til mange af dine kanaler på din pc & smartphone)

 

Hvad er der med i pakken fra Yousee?

Her er den fysiske pakke du får fra Yousee. I mit tilfælde kom den 3 hverdage efter jeg havde bestilt den via deres internetformular – og den var klar til aktivering med det samme.

Yousee oplader og kabler cg3000

Yousee indhold af pakke

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I pakken finder du:

  • 2 til 3 stiks converter (giver mulighed for tilslutningen af kabelmodem)
  • Kabel til forbindelse mellem antennestik og routeren
  • Netværkskabel såfremt du ikke vil køre trådløst
  • Strømadapter mv.
  • Folder med info (læs i denne hvordan du sætter dit trådløse netværk op)
  • Installations cd (Jeg brugte ikke selv denne)

 

Aktivering af yousee bredbånd

For at aktivere dit bredbånd skal du bruge den e-mail du modtog omkring bestillingstidspunktet. I denne fremgår både dit kundenummer og din aktiveringskode. For at aktivere det først gang anbefaler jeg at du tilslutter din pc via kabel og første gang du så åbner en browser vil du blive mødt af en velkomstskærm hvor du skal indtaste din aktiveringskode. Indtast koden fra e-mail og du er nu kørende med dit Yousee bredbånd

 

Yousee hastighed på bredbånd

Jeg har en 100/20mbit internetforbindelse fra yousee – som jeg selv har blandet til 80/40. Hastigheden er efter min mening helt i top – du kan se hastigheden for en 40/4 forbindelse nedenfor. Netop da kablerne, der leveres på som regel er af en højere kvalitet end det de traditionelle udbydere kan levere på er min fornemmelse at du med Yousee får tættere på den hastighed du rent faktisk har bestilt. Hastighed, ping og såkaldt jitter er i orden på denne forbindelse således at alt hvad du kunne forestille dig at foretage dig online på internettet fungererer gnidningløst – herunder online spil, youtube HD videomateriale, facebook, mails, upload af billeder mv. Du kan teste din egen internethastighed for at se hvordan din eksisterende forbindelse performer. Gå ind på speedtest.net.

hastighedstest yousee

 

 

 

 

 

 

Alle ekstra ting fra Yousee som du IKKE får med andre udbydere

Yousee har en række ting som andre udbydere ikke kan tilbyde:

Yousee TV & Film – adgang til rigtig mange serier og film – Det er en app til din smarphone eller iPad, der gør det muligt at se en lang række serier og film.

Yousee web-tv – Se Yousee via  via din internetbrowser. Har du ipad eller iphone kan du ligeledes se en del af dine kanaler direkte på disse enheder.

 

Yousee TV (teaser)

Tv-delen af Yousee fortjener en anmeldelse for sig selve. Yousee TV udemærker sig fra andre udbydere ved 2 VÆSENTLIGE fordele. DR1, TV2 og TV3, der er nogle af de allermest populære kanaler findes alle i den billigste grundpakke. Yousee er den eneste udbyder hvor du ikke (nødvendigvis) skal have alle mulige kort og bokse installeret i eller ved siden af dit fjernsyn og muligvis betale ekstra for disse adgange.

Hvordan får jeg Yousee bredbånd?

Tast din adresse ind her og se om du kan få Yousee

 

Opsummering:
Anmeldelse dato:
Produkt:
Yousee bredbånd
Karakter:
51star1star1star1star1star

UBEGRÆNSET HASTIGHED OP TIL 1000 MBIT!

Hiper logo
nedkanp
  • Billigt
  • Trådløs Router
  • Trustscore 4.6 / 5
x