TV2 bliver betalingskanal – 3 fordele for dig ved internet tv med tv2

Stort set os alle vil mærke at tv2 bliver betalingskanal. Enten i form af øget pris på deres eksisterende abonnementer eller ved at tv2 simpelt hen ikke er at finde i fjernsynet – har du i dag tv2 via almindelig antenne – skal du ud og have dig en anden løsning – og her har internet tv en række fordele.

Fordele ved tv2 via internet tv

Prisen på tv2 via internet / bredbånd – fordel 1

Priserne varierer fra udbyder til udbyder. Du kan ikke få tv2 alene – men det giver så heller ikke mening hvis du spørger mig. Ønsker du den mindste pakke muligt skal du have fat i Telia, der tilbyder en tv grundpakke med 12 kanaler og op til 20 mbit bredbånd for kun 318 kr. måneden. Det er 69 kr. om måneden mere end de allerbilligste 20mbit bredbåndsløsninger – for 12 kanaler inklusiv tv2. Fullrate har pt. kampagne på 22 kanaler for 299 kr. om måneden (inkl. 8 mbit internet) – de første 6 måneder. Skynd dig at bestille  Tv hos Fullrate da det udløber d. 16. januar 2012!

Gode bokse – fordel 2

Boksene du får med Fullrate og TDC er rigtig hurtige at arbejde med, har nogle fede funktioner og er nemme at bruge. Du får tekst tv, elektronisk program guide, picture in picture funktion og filmleje direkte på fjernbetjeningen. Læs evt. mere om Fullrates tv-boks.

En leverandør – fordel 3

Få samlet dit internet, tv og telefoni hos én udbyder. Slip for bøvlet med de mange regninger og uigennemskuelige regninger – det er bare nemmere med kun én leverandør.

Hvem skal jeg vælge?

Jeg vil ikke tage valget for dig – jeg synes personligt man får mest for pengene hos Fullrate – men læs mere hos de forskellige udbydere og dan din egen mening.

Læs mere hos Fullrate

Læs mere hos TDC

Læs mere hos Telia

Relaterede Artikler…

Kviknet alternativer

Kviknet alternativer

Dit Netflix abonnement stiger, og din tv-pakke stiger. Og nu stiger prisen også for dit internet - i hvert fald hvis du er kunde hos Kviknet.  Kan du leve med prisstigningen?  Vi har efterhånden vænnet os til det - og det er ikke udsædvanligt at se prisstigninger på...

Hvilket selskab er bedst?

Der findes ikke et entydigt svar på hvilket selskab, der er bedst til bredbånd. Det selskab, der er rigtigt for én er ikke rigtigt for den anden. Generelt set kan alle selskaber/udbydere i Danmark levere et funktionelt produkt. Vi hos internet-bredbånd.dk har samlet...

Erstatte fastnet bredbånd med 4G eller 5G?

Erstatte fastnet bredbånd med 4G eller 5G?

4G og 5G har nu været på det danske marked et godt stykke tid. Der reklameres med heftige up- og download hastigheder og i løbet af 2023 er datapakke størrelserne begyndt at være fornuftige til langt de fleste mennesker – inklusiv mig selv. Alligevel er jeg...

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

UBEGRÆNSET HASTIGHED OP TIL 1000 MBIT!

Hiper logo
nedkanp
  • Billigt
  • Trådløs Router
  • Trustscore 4.6 / 5
x