Telia har nu altid trådløs router med i deres tilbud. De har fortsat gratis oprettelse – du får således 10 mbit bredbånd for 199 kr. om måneden, gratis oprettelse og første måned gratis.

Gratis oprettelse Telia

Det giver en mindstepris i 6 måneder på 995 kr. – Det er blandt markedets absolut billigste!

Besøg Telia her

—————————————————————————————————–

Udløbet:Telia har nu Danmarks bedste tilbud (frem til 31. august 2012). HELT gratis tv og bredbånd uden binding i 3 måneder – dvs. 0 kr. de første 3 måneder med fri opsigelse. Bliver du glad for løsningen koster den 468 kr. pr. måned efterfølgende for 23 tv kanaler og 20mbit bredbånd. Læs mere her

 

—————————————————————————————————-

Udløbet: Netop nu kører Telia en kampagne hvor du får en 10 mbit forbindelse. Der er gratis oprettelse og du får en trådløs router med i pakken (inkl. Telefoni). Mindsteprisen i 6 måneder er 1273. kr. Dette er danmarks billigste 10mbit forbindelse ifølge IT- og Telestyrelsen d. 23/3-2011.

Hvorfor skal jeg vælge Telia?

Telia er en internetudbyder, der har været på markedet i mange år, og har derfor en stor erfaring på markedet. Deres størrelse taget i betragtning får du en leverandør, du er sikker på også er der i morgen. Telia har yderligere mulighed for at du senere hen kan vælge at kombinere både bredbånd samt tv, således at du kun har én leverandør og dermed burde opnår en god samlerabat i stedet for at have det hos to forskellige udbydere.

Hvem kan jeg ellers vælge?

Se vores hovedside for de bedste bredbåndstilbud netop nu. Vi håber du får en god fornøjelse med dit nye bredbånd!

UBEGRÆNSET HASTIGHED OP TIL 1000 MBIT!

Hiper logo
nedkanp
  • Billigt
  • Trådløs Router
  • Trustscore 4.6 / 5
x