Lad være med at tænke for meget over teknologien som du vælger. Som udgangspunkt virker alt – der kan dog være forskel på hvad du kan få – her er bredbånd via telefonstikket det mest udbredte!

type bredbånd

Vi har opdelt bredbånd i 3 forskellige typer. [intlink id=”2″ type=”page”]Almindeligt bredbånd[/intlink], [intlink id=”5″ type=”page”]mobilt bredbånd[/intlink] og [intlink id=”7″ type=”page”]tv+bredbånd[/intlink].

Det almindelige bredbånd kræver et telefonstik hos dig. Det behøver ikke være aktivt og der behøver ikke være tilsluttet en telefon. Omvendt er der heller ikke noget problem hvis der er!. Det almidelige bredbånd leveres fra internetudbyderne med enten et modem eller en router. Er du ikke teknisk betyder det ikke det helt store for dig om du får det ene eller det andet. Du kan få det i to typer. Enten hvor man skal bruge kabel mellem din computer og modemmet/routeren eller hvor der er trådløs forbindelse mellem din router og din computer. Mange selskaber tilbyder trådløs router med deres bredbånd. Tjek tilbuddene på [intlink id=”2″ type=”page”]forsiden[/intlink] og klik ”læs mere” for at komme direkte til leverandøren/internetudbyderen hvor du hurtigt kan se hvilket udstyr, der følger med.

Det mobile bredbånd er som navnet antyder mobilt. Det betyder at du via et SIM kort (samme kort som du har i din mobiltelefon) kan surfe på internettet, helt uafhængigt af lokation. Såfremt du er i tvivl om din bærbare har mulighed for at indsætte et SIM kort følger der meget ofte et USB modem med, som du meget simpelt sætter i din USB port på din bærbare/pc hvor du kort efter kan gå på internettet. Mobilt bredbånd er begrænset af at det som udgangspunkt kun kan bruges af én maskine samtidig samt at dækningen kan være dårlig. Så hvis du har behov for en stabil forbindelse bør du undgå denne type produkt. Du kan få flere på ved at købe en 3G eller 4G router – som så fungerer ved at opsætte et trådløst netværk som du kan koble på og surfe.

UBEGRÆNSET HASTIGHED OP TIL 1000 MBIT!

Hiper logo
nedkanp
  • Billigt
  • Trådløs Router
  • Trustscore 4.6 / 5
x