Hvilken bredbåndsudbyder er mest populær i 2023?

Den mest populære internetudbyder er:

Det mest populære bredbånd er

KVIKNET!

Det er ikke kun fordi at jeg bruger dem selv- men også blandt de mest populære i nogle af de søgetjenester, der er på nettet.

Går man i dybden med det så har de:

  • Gode priser (måske endda markedets laveste)
  • God kundeservice med kompetente folk bag
  • Mulighed for internet via kabel tv, DSL og fiber
  • Fine TrustPilot anmeldelser

Når du vælger Kviknet som udbyder vælger du en udbyder der har været i bredbåndsmarkedet i en årrække med gode priser.

Vi skifter fortsat udbydere

Man burde egentlig tro der var nået et maksimum på antallet af forbindelser i Danmark – hvor mange flere forbindelser kan der komme til?

Det er et begrænset nybyg der er – selv i København – men der er også en del, der både skifter adresse og nogen, der skifter udbyder på grund af anden utilfredshed eller benytte nogle af de kampagner som bredbåndsudbyderne kommer med af og til.

Det mest solgte bredbånd

Vi kommer nok ikke uden om de store – Yousee, Stofa, Waoo, Telia.

Men der er ingen tvivl om at markedet er i bevægelse, og særligt på fiber forbindelser kommer der mange nye spillere ind.

Det mest solgte bredbånd gennem denne side i 2022 (og dermed forventet det mest populære i 2023) er helt klart Kviknet

Det er der et par gode grunde til – det primære er at de har et godt ry i markedet og de gør det nemt at bestille internet igennem dem.

Kviknet tilbyder kun bredbånd, og er måske også én af grundene til at flere ikke vælger dem, da vi så efterfølgende skal vælge en udbyder til at streame tv igennem bagefter. 

Runner-ups til de mest solgte:

Hiper er godt på vej mod de kunder, der vil have en “no bullshit” udbyder. De tilbyder én fast pris på bredbånd via telefonlinjen og kabeltv. På fiber kan du for For 299 kr. om måneden får du ubegrænset hastighed op til 1.000 mbit i upload og download.

 

Hiper logo

 

 

 

 

 

 

Er prisen den afgørende faktor?

Kviknet har været særdeles aggressiv på prisen på alle fobindelseshastigheder.

Efter Hiper er kommet til er forskellen dog minimal.

Uanset pris, så tvivler jeg på at du får en bedre kundeservice ved at vælge en dyrere udbyder. 

Hvad skal du gøre?

Find først og fremmest ud af hvordan du gerne vil have bredbånd – skal det være via telefonlinjen, mobil bredbånd, fiber eller via kabel-tv?

Find derefter ud af om det giver mening for at samle det hos én udbyder (altså tv+mobil+bredbånd) – du slipper sandsynligvis billigere end ved at købe det 2-3 steder.

Sørg for at tjekke Trustpilot – tag dog højde for at mange af klagerne / ros sandsynligvis drejer sig om telefoni og ikke bredbånd.

Du skal ikke selv opsige dit nuværende bredbånd – din nye udbyder klarer opsigelsen for dig hvis du skifter indenfor samme teknologi f.eks. fiber til fiber forbindelse.

Relaterede Artikler…

Hvilket selskab er bedst?

Der findes ikke et entydigt svar på dette spørgsmål. Det selskab, der er rigtigt for én er ikke rigtigt for den anden. Generelt set kan alle selskaber/udbydere i Danmark levere et funktionelt produkt. Vi hos internet-bredbånd.dk har samlet de, vi mener er de bedste...

Erstatte fastnet bredbånd med 4G eller 5G?

Erstatte fastnet bredbånd med 4G eller 5G?

4G og 5G har nu været på det danske marked et godt stykke tid. Der reklameres med heftige up- og download hastigheder og i løbet af 2023 er datapakke størrelserne begyndt at være fornuftige til langt de fleste mennesker – inklusiv mig selv. Alligevel er jeg...

Telmore Play – Komplet underholdningspakke

Telmore Play – Komplet underholdningspakke

NB: Telmore har i øjeblikket  første måned til kun 99 kr - Mindstepris for 1 måned (ingen binding) 99 kr. Det må gøre ondt på konkurrenterne med udspillet fra Telmore. De leverer simpelthen markedets mest omfattende digitale satsning - der er noget for enhver smag og...

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

UBEGRÆNSET HASTIGHED OP TIL 1000 MBIT!

Hiper logo
nedkanp
  • Billigt
  • Trådløs Router
  • Trustscore 4.6 / 5
x