Hvis du har brug for en hastighedstest af dit bredbånd kan du få det testet via Yousee hastighedstest. Hastighedstesten viser grafisk samt talværdien for din hastighed. Derved ved du om du får nogenlunde den hastighed du betaler for. Den virker uanset om du har fullrate, tdc, yousee, telia eller en helt anden udbyder.

hastighedstest

Hvad påvirker hastigheden?
Der er en række ting, der påvirker den aktuelle hastighed på dit bredbånd. Det væsentligste ved en kablet forbindelse er afstanden til centralen, kvaliteten af dine kobber kabler og det udstyr du har til at styre din linje. Ved en trådløs forbindelse skal du sørge for at have så godt signal som muligt til din trådløse router, samt benytte den nyeste netværksteknologi. Ved mobilt bredbånd er det væsentlige afstanden til masten og antallet af samtidige brugere. Hvis du oplever problemer med hastigheden så sørg for at opdatere alle dine drivere og firmware til dit udstyr. Du kan også ringe til dit teleselskab, der som oftest kan køre en test på linjen for at tjekke dens kapacitet.

Jeg har stadig dårlig forbindelse?
I så fald bør du overveje at skifte udbyder. Det kan være kompabilitetsproblemer. Prøv med din maskine i et andet hjem for at se om det er din pc eller om det er din forbindelse der er problemet. Virker pc’en fint på andre forbindelser vil du med fordel kunne bestille internet gennem en ny udbyder. Se forsiden for aktuelle tilbud

UBEGRÆNSET HASTIGHED OP TIL 1000 MBIT!

Hiper logo
nedkanp
  • Billigt
  • Trådløs Router
  • Trustscore 4.6 / 5
x