TELMORE er enkel og billig mobiltelefoni og Mobilt Bredbånd. Selskabet blev stiftet i 2000 og er nu en af danmarks største ”billige” teleselskaber. Telmore introducerede billige mobiltelefoni uden dikkedarer og gør det fortsat – hvad de kalder – klar tale. De var også de første så vidt jeg ved med ”håndjern” begrebet – hvor man kunne få billige mobiltelefoner, langt under markedspris ved blot at have et minimumsforbrug. I dag er finten knap så stor – men grundidéen eksisterer fortsat.

Telmore mobilt bredbånd og tlf

 

Hvem er Telmore?

Selskabet blev startet af manden, der skabte oprør i telebranchen, Frank Rasmussen , men er nu 100{dc775a540eb06d58c38a887718fa90c0f16f16881a4f8498f1700739f6c566aa} ejet af TDC. De var det første danske teleselskab, der kun var til stede online og uden en fysisk forretning.

 

Telmore har i dag to hovedprodukter:

Telmore Mobiltelefoni

Telmore Mobilt Bredbånd

 

Hvad praktiserer Telmore?

Klar tale – er noget som Telmore sætter en dyd i – både overfor deres kunder, såvel som internt og overfor deres leverandører.

Telmore dækning

Telmore benytter TDC’s netværk og dæker derfor rigtig godt på både almindelig tale og data. De har både 3G og 4G.

Telmore på trustpilot:

Telmore får 6.6/10 i skrivende stund – det må siges at være meget imponerende, i sammenligning med især andre teleselskaber. Det har dog været faldende med årene og jeg kunne forestille mig et komplekst produkt som Telmore Play ikke er med til at øge tilfredsheden,

 

Er Telmore billig?

Ja – det er de fortsat. Med introduktion af datapakker og minut / øre priser + opkaldsafgift, data, mms og sms er det næste umuligt at finde frem til det helt rigtige produkt for dig som forbruger. Telmore har meget høj kundetilfredshed og priserne er i den lave ende af skalaen.

 

 

UBEGRÆNSET HASTIGHED OP TIL 1000 MBIT!

Hiper logo
nedkanp
  • Billigt
  • Trådløs Router
  • Trustscore 4.6 / 5
x