Det lyder næsten for godt til at være sandt – og det er det til dels også. Telia er på kundejagt med nogle særdeles aggressive tilbud på bredbånd med TV.

Telia Tv til 1 kr.

Telia bredbånd (20 mbit) koster normalt 249 kr. om måneden – og denne pakke med 17 tv-kanaler (med TV2 og kanal 5 som de mest interessante) koster kun 1 kr mere om måneden. Det vil sige samlet set 250 kr. om måneden for bredbånd og tv. Prøv du at se om du kan finde det billigere!

Der er dog den hage at hvis du kun vælger bredbånd – så får du hver 6. måned gratis – det gør du ikke når du har TV delen på, så reelt set er prisen for tv en anelse mere

BEMÆRK AT TELIA i 2016 HAR SAT PRISEN OP TIL 299 kr. PR. MÅNED. LÆS MERE HER>>

 

Stadig et godt tilbud

Selvom du ikke får hver 6 måned gratis er det stadig langt under hvad du skal betale konkurrenterne Fullrate og TDC for noget der minder om det. Selv hvis du opgraderer tv-pakken ligger du stadig ca. 50 kr. under Fullrates – med meget mere funktionalitet i tv-boksen og med rigtig god billedekvalitet.

 

Telia TV er gennemtestet og kåret “bedst i test”

Jeg er ikke den eneste der har haft fingrene i Telia TV. Det er testet af blandt andet Lyd og Billede, TV2, Recordere, søndagsavisen, flatpanels og mange, mange flere. Anmeldelserne er blandet – men fælles er god billedkvalitet, stærk funktionalitet, integration med Spotify og HBO samt en stærk fjernbetjenings app.

 

Funktionaliteten – hvad kan det?

På bredbåndssiden – det samme som alle andre. Op til 20 mbit bredbånd, og en trådløs router. Telia benytter (som alle andre) TDC’s kobberkabler til at levere internettet til dig.

Tv delen er mere interessant:

Du får et hav af gratis funktionalitet – og så får du 3 muligheder for opkøb: 1 tv-boks der kan optage koster ekstra, spotify koster ekstra, og HBO koster ekstra. Alt sammen noget der er valgfrit.

De gratis ting:

Se TV overalt: Telia TV virker på smartphones, tablets, computer og dit tv (via den inkluderede tv-boks).

Mulighed for at leje film: Telia påstår de har danmarks største filmbibliotek.

Start udsendelsen forfra: Kommer du ind midt i en udsendelse har du mulighed for at starte den forfra

TV-arkiv: På de fleste kanaler er der tv-arkiv, hvor du har mulighed for at gå flere dage tilbage for at finde præcis det du gerne ville se

Remote App: Mulighed for at styre dit tv via din smartphone i stedet for en fjernbetjening. Har du boksen der kan optage, kan du programmere programmer du gerne vil optage – også selv om du ikke er hjemme!

 

Ingen oprettelsesgebyrer

Modsat mange andre udbydere er oprettelsen her 0 kr., forsendelser er 0 kr., trådløs router 0 kr. og tilmelder du dig elektronisk faktura er det også 0 kr.

 

Telia TV og Chromecast / AirPlay

Ingen af delene er endnu understøttet, men der er planer om det på sigt. Efter min mening er det ikke noget du får behov for, hvis ellers du har en tv-boks – men har du flere tv, kunne det være en fed feature at have med.

 

Telia TV app – hvad kan den?

Benytter du Telias app på telefonen kan du se tv-guide, se live tv, HBO og leje film. Telia har produceret deres egen video, der viser funktionaliteten.

 

Sådan skifter du!

Undervejs i bestillings proceduren spørger Telia dig til hvilken internetudbyder du har nu og klarer opsigelsen for dig i langt de fleste tilfælde. Du kommer altså hverken til at sidde med dobbelt regninger eller at skulle undvære internet.

 

Se mere om tilbuddet

Besøg Telia her og læs mere

 

UBEGRÆNSET HASTIGHED OP TIL 100 MBIT!

Hiper logo
nedkanp
  • Billigt
  • Trådløs Router
  • Trustscore 8.7 / 10
x