Telia 80mbit bredbånd – 40mbit upload – 49 kr om måneden

Telia har netop forhøjet hastigheden på deres 4G mobile bredbånd, således at du nu får op til 80 (71 i praksis) mbit downoad hastighed og op til 40 mbit upload hastighed. Især upload hastigheden er ekstrem hurtig og langt over niveau hvad du finder på traditionelle forbindelser. Det har især betydning hvis du arbejder med større datamængder. F.eks. ved at uploade, billeder eller videoer til tjenester som dropbox, venner og bekendte, youtube, facebook mv. Samlet mindstepris 157,75 kr. for én måned.

80 mbit mobilt bredbånd

Hvad er det, der gør produktet så godt?

4G er den sidste nye bredbåndsteknologi og produktet kan let skrues sammen så det passer til dine behov. Priserne starter ved 49 kr. for fuld hastighed på 4g med en månedlig begrænsning på 500mb data. Telia har god dækning i de fleste større byer.

 

Hvad er ulempen ved Telia 4G?

Telia 4G dækker ikke over hele landet endnu, du kan som udgangspunkt kun bruge det til én maskine af gangen (medmindre du køber en 4G router, der kan købes gennem Telia). Har du behov for en meget stabil forbindelse vil det til enhver tid være at foretrække at have almindeligt bredbånd.

 

Hvordan bestiller jeg?

Du kan læse mere om 4G mobilt bredbånd hos Telia, hvor du samtidig kan bestille.

 

Submit a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

UBEGRÆNSET HASTIGHED OP TIL 100 MBIT!

Hiper logo
nedkanp
  • Billigt
  • Trådløs Router
  • Trustscore 8.7 / 10
x