Man burde egentlig tro der var nået et maksimum på antallet af forbindelser i Danmark – hvor mange flere fastnetforbindelser kan der komme til. Det er et begrænset nybyg der er – selv i København – men der er også en del, der både skifter adresse og nogen, der skifter udbyder på grund af anden utilfredshed eller benytte nogle af de kampagner som bredbåndsudbyderne kommer med af og til.

2016 har rystet lidt i posen – med nye spillere som Kviknet og Hiper – men det er fortsat den samme, der topper…

 

Fullrate det mest solgte bredbånd

Det mest solgte bredbånd gennem denne side i 2016 (og dermed det mest populære) er helt klart Fullrate. Det er der et par gode grunde til – det primære er at de har et godt ry i markedet og de gør det nemt at bestille internet igennem dem. Fullrate er ejet af TDC hvilket sikrer dig at du får en udbyder der også er der i morgen – og de services der er hos TDC(Yousee) finder formentlig med tiden også over til Fullrate – omend de går efter 2 forskellige segmenter.

 

Fullrates nye logo

 

 

 

Fullrate er til dig der ønsker en stabil forbindelse, all-round provider på både bredbånd, tv og mobiltelefoni uden det helt store forkromede samspil mellem produkterne. Du kan til- og afmelde som du vil og får nem vejledning og let at forstå instruktion undervejs. Fullrate var oprindeligt TDC’s ”cheap end” segment – men det er min opfattelse at Fullrate har godt fat i både det unge segment, og det segment der kan se fornuften i ikke at betale mere end nødvendigt for varen. Yousee er end mere forkromet vare med samspil på tværs af enheder og mulighed for Yousee Play.

Fullrate har efter min mening den bedste pakkeløsning når det kommer til TV. De har alle de populære kanaler – til en pakkepris, der nærmer sig basispakken hos kabel-tv udbydere og paraboludbydere.

 

Runner-ups til de mest solgte:

Yousee – der også er et TDC ejet selskab bliver der også solgt en del af. Yousee har formået at forny sig og skabe et produkt der gør dig afhængig af produkterne. F.eks kan du ikke få bredbånd fra Yousee uden at have kabel-tv gennem dem. Får du ikke deres bredbånd – får du ikke adgang til deres Web-tv kanaler – der er altså gode fordele ved at samle det hele sammen hos Yousee – udover at du kan nøjedes med én regning.

 

 

yousee_logo_groen

 

 

 

 

Telia  – Introduktion af deres 1. kr. for tv (der så senere er blevet til 50 kr.) har formået at få en del kunder til at skifte over til dem. Jeg kunne forestille mig nogen af dem er Yousee kunder, der vil minimere engagementet og andre er måske kunder, der haft en kombination af bredbånd og Boxer tv, der så vælger at få det hele samlet hos Telia. Deres kanaludbud i de mindste pakker er ikke det mest inspirerende – men de formår at holde en samlet lav pris på bredbånd og tv. Boksen de leverer til TV har relativt meget funktionalitet i forhold til de andre udbydere.

 

telia_nyt_logo

 

 

 

Hiper er godt på vej mod de kunder, der vil have en “no bullshit” udbyder. De tilbyder én fast pris på bredbånd via telefonlinjen og kabeltv. For 219 kr. om måneden får du ubegrænset hastig via din telefonlinje op til 100 mbit i download og 20 mbit i upload.

 

Hiper logo

 

 

 

 

 

 

Er prisen den afgørende faktor?

Fullrate har været særdeles aggressiv på prisen på de mindre forbindelser (10-20 mbit). Efter Hiper er kommet til er forskellen dog minimal, da månedsprisen er den samme. Forskellen er bare at du hos Fullrate kun får 10 mbit og Hiper giver dig ubegrænset hastighed. Prisen er efterhånden så langt nede, at det ikke giver mening at tale om prisen som den afgørende faktor. De, der ikke vil betale 199 kr. om måneden for bredbånd søger mod mobilt bredbånd i stedet – eller deling via telefonens hotspot. Det er ringere og mere begrænset løsninger – men kan for nogen være godt nok.

Jeg er helt sikker på at årsagen til fullrates succes – ligger i deres branding, høj opfattet kvalitet og en solid tv-pakke.

 

Hvad skal du gøre?

Find først og fremmest ud af hvordan du gerne vil have bredbånd – skal det være via telefonlinjen, mobil bredbånd, fiber eller via kabel-tv?

Find derefter ud af om det giver mening for at samle det hos én udbyder – du slipper sandsynligvis billigere end ved at købe det 2-3 steder.

Sørg for at tjekke Trustpilot – tag dog højde for at mange af klagerne / ros sandsynligvis drejer sig om telefoni og ikke bredbånd.

Du skal ikke selv opsige dit nuværende bredbånd – din nye udbyder klarer opsigelsen for dig.

 

Opsummering af artiklen:
Hvilken bredbåndsudbyder er mest populær i 2016
Emne:
Hvilken bredbåndsudbyder er mest populær i 2016
Opsummering
Se den mest populære bredbåndsudbyder i 2016. Vinderen har et godt ry i markedet og en bred produktpalette - matchet med skarpe priser
Skrevet af:
Udgiver:
Internet-bredbaand.dk
Logo:

UBEGRÆNSET HASTIGHED OP TIL 1000 MBIT!

Hiper logo
nedkanp
  • Billigt
  • Trådløs Router
  • Trustscore 4.6 / 5
x