Fullrate revolutioneret tv-markedet med deres tv via bredbånd i 2011. Her i 2018 er teknologien kommet til flere centraler og produktet er modnet! For 199 kr. om måneden får du adgang til hele 33 kvalitets kanaler.  Her får du guiden direkte fra bestilling til hvad du egentlig får sendt hjem til dig samt hvordan du installerer din TV-løsning. Sidst men ikke mindst – det væsentlige – hvordan er det så?

TV-boks samt fjernbetjening

 

Trin 1 – Bestilling af Fullrate TV

Der er 2 muligheder for bestilling – enten som eksisterende kunde på bredbånd, eller som helt ny kunde. Hvis du allerede har en anden internetudbyder i forvejen behøves du ikke tøve med at bestille da de i langt de fleste tilfælde ordner opsigelse automatisk for dig med din eksisterende leverandør.

Trin 2 – Beskeder undervejs

Du vil efter din bestilling modtage en række sms angående at din pakke er blevet sendt og at der er ny post til dig fra Fullrate på din e-mail. Det væsentlige her er e-mailen, da der i denne fremgår etableringsdatoen for dit fullrate tv (samt eventuelt bredbånd). Du får altså løbende beskeder om forløbet fra bestilling til levering – fantastisk service som du ikke betaler yderligere for.

Trin 3 – Du modtager din pakke med TV-boksen.

Det spændende her er naturligvis indholdet af kassen. Inden i finder du en bruger/installationsvejledning, selve boksen (STB-2313), 2 netværkskabler – et kort – et langt, HDMI kabel, SCART kabel, strømforsyning, fjernbetjening og batterier, samt en IR extender.

hvad får man med?

 

Trin 4 – Installation

Det er ekstremt simpelt at installere. Sæt HDMI kabel fra boksen til dit TV, forbind netværkskablet til port 4 i din router og tilslut strømmen. Se evt. billedet nedenfor:

tv boks tilslutning

Sørg for at boksen er koblet til port 4 i din router – se evt. nedenstående.

Fullrate trådløs router

Sæt derefter de medfølgende batterier i fjernbetjeningen – og du er stort set klar!

Fjernbetjening

 

Bag på TV-boksen sidder der en tænd/sluk knap. Sørg for at denne trykkes ind hvorefter systemet starter. Sæt dit TV til at vise billede via HDMI indgangen hvorefter en serie af billeder dukker op.

Fullrate TV opdatering 1opdatering 1

Fullrate TV opdatering 3opdatering 4

 

Du skal ikke tage dig af at den starter med at vise billedet som var det TDC, det skifter efter en opdatering som den klarer automatisk til Fullrate. Denne opdatering kører pt. 2 gange – og tager måske sammenlagt en ½ times tid. Undervejs vil boksen genstarte og det vil være nødvendigt at klikke på OK knappen af og til. Efter den sidste genstart er kanalerne automatisk installeret og sorteret i en nogenlunde logisk rækkefølge.

De 33 kanaler er: DR1, DR2, DR3, DR K, DR Ramasjang, DR Ultra, TV2, TV2 NEWS, TV2 zulu, TV2 regional tv, Kanal 4, Kanal 5, Kanal 6, TLC, TV3, TV3 Puls, TV4, Eurosport, Eurosport 2, Discovery Channel, Animal Planet, Cartoon Network, ID, ARD, Regional TV, DR SYN, og Folketing TV.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Anmeldelse af løsningen

Fullrate leverer 4 forskellige løsninger. Deres favorit løsning og én rigtig fornuftig kanalpakke med 33 kanaler – er denne, der er testet.

Det væsentlige er jo naturligvis hvordan oplevelsen efter installationen er – og her skuffer den ikke. Kanalskifte fungerer lynhurtigt (som i de gamle billedrørs TV dage), og du får en række smarte funktioner, der fungerer væsentligt bedre end de indbyggede systemer på dagens fladskærme. Tekst TV fungerer derfor meget hurtigt, med mulighed for sort eller gennemsigtig baggrund, TV Guiden kommer med det samme og der skal ikke bruges tid på at opdatere før du kan se hvad der kommer på alle kanaler både nu og frem i tiden. Der er desuden en smart info knap, der giver dig oplysninger om det eksisterende program.

info knap

En rigtig fed feature er Picture in Picture (PIP) funktionen, der giver dig mulighed for at se den kanal du er på, samtidig med at du i et lille hjørne af skærmen kan se hvad, der er på de andre kanaler og har en beskrivelse af sluttidspunkt og hvilket program det er i højre side.

Picture-in-Picture_PIP funktion

I menuen har du mulighed for en række forskellige indstillinger – langt de fleste er ikke synderligt interessante, men du har dog mulighed for at sortere kanaler og lave en favoritliste med kanaler.

Kanal Indstillingerfavoritkanaler

 

 

 

Hastighedspåvirkningen ved brug af TV er ikke stor. Man mærker det som udgangspunkt ikke – og det er kun ved at tage en hastighedstest at man kan se at der rent faktisk er en forskel. I testen her bliver der således trukket ca. 2.5 mbit til TV i download, og stort set intet i upload.

Hastighed 10 mbit før TVHastighed 10 mbit med TV tændt

 

 

 

 

 

 

 

 

Du har mulighed for at leje film direkte fra fjernbetjeningen ved at klikke på FILM knappen. Under anmeldelsen er denne funktion dog ikke afprøvet.

Læs mere om Fullrate her

 

 

 

Konklusion Fullrate TV

Alt i alt får du rigtig meget for kun 199 kr. om måneden – man får fornemmelsen af et produkt, der spiller. Dette er især mht. til betjening – kanalskift, der foregår lynhurtigt, tv guide, der opdaterer hurtigt og en fed PIP funktion.

 Det gode:

–          SMS Beskeder ved levering og eventuelle fejl – så man ved hele tiden hvad, der foregår

–          Lynhurtig kanalskift

–          Hurtig tekst-tv

–          Hurtig TV-Guide og direkte adgang til program informationstast

–          Lækker Picture in Picture funktion

–          Billigt i forhold til konkurrenter som Yousee, Telia, Canal Digital, Viasat og Boxer

–          Alle menuer, vejledning og fjernbetjening er på dansk

 

De små irritationsmomenter / Værd at vide:

–          Selv om du kan ordne langt de fleste funktioner på fjernbetjeningen til boksen, skal du stadig tænde / slukke dit TV på den fjernbetjening du fik med dit fjernsyn.

–          Tekst TV tager nogle gange et par sekunder for at starte op fra du har trykket på knappen for tekst-tv

–          Når man skifter kanal bliver ”informationslinjen” om hvad det er for et program lidt for længe i forhold til min smag – man kan ikke umiddelbart justere dette.

–          Du kan som udgangspunkt kun have ét TV på – ellers skal du have en boks pr. tv, der så dog kun koster 59 kr. pr. måned

–          Billede kvaliteten er god, men sammenlignet med digital tv (DVB-T) er billedet ikke helt ligeså roligt.

Besøg Fullrate her!

Opsummering:
Anmeldelse dato:
Produkt:
Fullrate TV
Karakter:
51star1star1star1star1star

UBEGRÆNSET HASTIGHED OP TIL 1000 MBIT!

Hiper logo
nedkanp
  • Billigt
  • Trådløs Router
  • Trustscore 4.6 / 5
x