Fullrate mobilt bredbånd anmeldelse – stor test!

Fullrate har i 2011 for alvor meldt sig på markedet for mobilt bredbånd, således at du nu udover deres almindelige bredbånd også kan blive mobil på farten eller i sommerhuset. Over 18.000 kunder har valgt Fullrate bare i år i skrivende stund. Her får du anmeldelsen direkte fra bestilling til hvad du egentlig får sendt hjem til dig samt hvordan du installerer dit mobile bredbånd. Guiden her kan for så vidt bruges til hvilken som helst udbyder.

Trin 1 – Bestilling af Fullrate mobilt bredbånd

Bestilling af dit mobile bredbånd foregår på fullrate.dk. De har en række forskellige løsninger og det er naturligvis væsentligt at du vælge den løsning, der bedst passer netop dine behov. Skal du således kun bruge mobilt bredbånd en gang i mellem og med et lille dataforbrug kan du få bredbånd for kun 9 kr. om måneden + forbrug, 29 kr. koster det for op til 300 mb om måneden, eller du kan få en en 15mbit forbindelse med 10GB forbrug til 269 kr. om måneden. Fælles for alle er at de koster 99 kr. i oprettelse og 99 kr. i forsendelse.

Trin 2 – Beskeder fra Fullrate

Du vil efter din bestilling modtage en række sms angående at din pakke er blevet sendt og at der er ny post til dig fra Fullrate på din e-mail. Det væsentlige her er e-mailen fra Fullrate, da der i denne fremgår din PIN kode som du får brug for når du installerer dit mobile bredbånds USB modem.

Trin 3 – Du modtager dit brev med SIM kortet samt dit USB Modem

Du får et brev med SIM kortet og en pakke (sendt som brev, så du behøver ikke være hjemme).

SIM kortet er vedhæftet på et A4 papir – her skal du tage det af og prikke det ud med fingrene således at det bliver ”almindelig” mobiltelefon størrelse SIM kort. Prik det IKKE helt ud så det bliver MicroSIM størrelse!

Bred og pakke med modem fra Fullrate

Pakken består af 3 dele.

–          Dit USB HUAWEI modem.

–          En installationsguide

–          Et følgebred med ligegyldige oplysninger

Fullrate USB modem pakke indhold

Det væsentlige her er naturligvis modemet. Tag SIM kortet og sæt det i dit modem som det ligger på billedet nedenfor og du er stort set klar til installation af software.

SIM kort og HUAWEI USB modem Fullrate

Trin 4 – I med modemet i den i forvejen tændte pc

Sæt USB modemet (med SIM kort i) i din bærbare eller stationære pc efter den er startet op i Windows. I langt de fleste tilfælde starter programmet op selv, men ellers skal du ind i ”denne computer” og køre filen setup.exe. Herefter vil programmet mobile connect blive installeret og lægge en genvej på dit skrivebord – test evt. efter installation. Har du allerede programmet installeret kan du med fordel blot indtaste oplysninger for fullrate. Vælg i programmet ”Tools” -> Options -> Profile Management -> New. Indtast Fullrate som Profile name, internet som APN, og access number *99#. Herefter er du klar til at oprette forbindelse – Klik ”Connect” i hovedskærmen. Du vil på et tidspunkt blive bedt om at indtaste PIN koden – og hvor var det lige den var? Den er i det bred som du har fået på din e-mail – så tilbage og kig her og skriv det ind og sæt den eventuelt til at huske koden automatisk.

Hvordan er Fullrates mobile bredbånd?

Fullrates bredbånd kører med hel fin hastighed og du får den hastighed du har betalt for, forudsat du er i et område hvor der er nok dækning og der ikke er for mange samtidige brugere – altså intet at klage over her. På mange måder er der ikke den store forskel i dækningen på de mobile bredbånd uanset udbyder, men du kan eventuelt tjekke dækningskortet hos Fullrate inden du bestiller.

Hvordan bestiller jeg Fullrate Mobilt bredbånd?

Klik her for at komme direkte til Fullrate!

 

Relaterede Artikler…

Kviknet alternativer

Kviknet alternativer

Dit Netflix abonnement stiger, og din tv-pakke stiger. Og nu stiger prisen også for dit internet - i hvert fald hvis du er kunde hos Kviknet.  Kan du leve med prisstigningen?  Vi har efterhånden vænnet os til det - og det er ikke udsædvanligt at se prisstigninger på...

Hvilket selskab er bedst?

Der findes ikke et entydigt svar på hvilket selskab, der er bedst til bredbånd. Det selskab, der er rigtigt for én er ikke rigtigt for den anden. Generelt set kan alle selskaber/udbydere i Danmark levere et funktionelt produkt. Vi hos internet-bredbånd.dk har samlet...

Erstatte fastnet bredbånd med 4G eller 5G?

Erstatte fastnet bredbånd med 4G eller 5G?

4G og 5G har nu været på det danske marked et godt stykke tid. Der reklameres med heftige up- og download hastigheder og i løbet af 2023 er datapakke størrelserne begyndt at være fornuftige til langt de fleste mennesker – inklusiv mig selv. Alligevel er jeg...

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

UBEGRÆNSET HASTIGHED OP TIL 1000 MBIT!

Hiper logo
nedkanp
  • Billigt
  • Trådløs Router
  • Trustscore 4.6 / 5
x