Få din egen hjemmeside

Vil du også have din helt egen hjemmeside som du kan benytte til enten mail, præsentation eller teste dine kreative egenskaber af – vil jeg anbefale en fed hjemmeside eller andet vil jeg anbefale dig at tage et kig på 3 udbydere som jeg kan stå inde for:

WPhosting, UnoEuro eller Azehosting. Det koster fra 10 kr. om måneden for et webhotel – som er det du skal bruge for at kunne få din egen hjemmeside. Hertil kommer et årligt gebyr på hjemmesidenavnet – det ligger som regel på 50-100 kr. om året.

 

Hjemmeside 10 kr.

Hvor svært er det?

Hos alle 3 udbydere er det nemt at komme i gang.

Vælg Azehosting hvis du skal have mere en ét domæne (hjemmeside) – hvis du kun skal have en enkel kan jeg anbefale både unoeuro og WPhosting. Unoeuro er måske en anelse nemmere at gå til som ny til hjemmesider. Alle udbyderne har en god og hurtig support.

Unoeuro fungerer godt hvis du skal have en enkel hjemmeside. På trods af du kan have flere hjemmesider / domæner på samme webhotel fungerer det efter min mening ikke optimalt.

Vælg Azehosting hvis du skal have et stort antal domæner. Det er ikke så hurtigt som wphosting og unoeuro, til gengæld har du mulighed for at have flere domæner.

Priser

Priserne starter fra 10 kr. om måneden for UnoEuro og wphosting – Azehosting koster 17,5 kr. om måneden. Dertil kan komme et oprettelsesgebyr hos alle udbyderne.

 

Submit a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

UBEGRÆNSET HASTIGHED OP TIL 100 MBIT!

Hiper logo
nedkanp
  • Billigt
  • Trådløs Router
  • Trustscore 8.7 / 10
x