Skyline er som bekendt gået konkurs. Alternativet for bredbånd i yderområder er Net1 – besøg dem her

—————————————————–

Opdatering 2012: – Skyline har ikke længere tilbud til 59 kr. de første 3 måneder. Du får dog stadig en billig 6 mbit forbindelse til kun 119 kr. om måneden!

Netop nu tilbyder Skyline en 6mbit internet forbindelse for kun 59 kr. om måneden de første 3 måneder. Derefter er prisen kun 119 kr. pr. måned. Der er ingen bindingsperiode så derfor er den samlet mindstepris inkl. forsendelse på 75 kr = 134 kr. Det er ekstremt billigt og giver dig mulighed for at prøve om dette bredbånd er det rigtige for dig. Forbindelses hastigheden går fra 2mbit og helt op til 30 mbit. Vi anbefaler at du starter med kampagnetilbuddet på 6 mbit for 59 kr. om måneden og derefter finder den rigtige hastighed for dig.

Hvad er godt ved Skyline?

– Billig internetforbindelse – selv ved høje hastigheder
– Det er ikke nødvendigt med en fastnetforbindelse eller andet – du får simpelthen en boks fra Skyline, der skal sættes til strømmen hvis du er i en zone med god dækning – alternativt installeres gratis en udvendig sender af Skyline

Hvad skal du være særligt opmærksom på?

– Skyline benytter sig ikke af den sædvanlige kobber, men af en radiokommunikationsstandard kaldet Wimax, der er en teknologi i stil med almindelige wifi – blot med meget længere rækkevidde.
– Såfremt du vil have mulighed for trådløs tilslutning koster det 14 kr. ekstra pr. måned.

Hvordan får jeg Skyline

Skyline er konkurs!

UBEGRÆNSET HASTIGHED OP TIL 1000 MBIT!

Hiper logo
nedkanp
  • Billigt
  • Trådløs Router
  • Trustscore 4.6 / 5
x