10 mbit bredbånd – udbydere og bedste pris

10 mbit er formentlig den mest solgte hastighed, da du får en relativ hurtig forbindelse og som regel højst er 20 -40 kr. om måneden fra en 2, 4, eller 6 mbit forbindelse. Det er så lille en prisforskel at man burde tage den højere hastighed og spare de sekunder af ens tid.

Hvornår skal du have 10 mbit?

– Du vil ikke vente længe på downloads
– Du vil ikke vente på tunge videoer eksempelvis high definition videoer gennem youtube
– Du forventer at i er flere på nettet samtidigt

Kan jeg få 10 mbit?

Langt de fleste husstande og lejligheder i alle danske byer kan få 10 mbit. Når du bestiller hos de forskellige udbydere vil du i de fleste tilfælde allerede i bestillingsprocessen få at vide om det er muligt (ud fra din adresse) om der på din bopæl vil kunne køres en 10mbit forbindelse.

Hvem skal jeg vælge som internetudbyder?

Det er helt op til dig. Vi har samlet en oversigt over de tilgængelige billigste bredbåndstilbud der findes fra de danske internetudbydere af 10 mbit netop nu, og som udgangspunkt anbefaler vi den billigste. Der kan være andre årsager til du ikke vil have denne. Det kan eksempelvis være ud fra anmeldelser af virksomheden på trustpilot eller fordi du gerne vil have tv gennem internetudbyderen. I så fald er fullrate netop begyndt at levere 22 kanaler gennem deres bredbåndsløsning som du kan bestille samtidig med du bestiller bredbånd. Klik på læs mere ud for fullrate for at komme i gang og du kan få det bestilt i løbet af 10 minutter. Det er i øvrigt værd at bemærke at vælger du Telia kan du også vælge TV og her får du samtidig en trådløs router med i bestillingen.


995 kr.6 måneder10 Mbit0 kr.199 kr.
995 kr.6
måneder
10 Mbit0 kr.199 kr.
1392 kr.6
måneder
12 Mbit198 kr.199 kr.

Vi håber du nyder dit nye bredbånd! 🙂

Submit a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

UBEGRÆNSET HASTIGHED OP TIL 100 MBIT!

Hiper logo
nedkanp
  • Billigt
  • Trådløs Router
  • Trustscore 8.7 / 10
x