Hiper internet – Billigt og godt

Mellem 269 kroner og 299 kr. om måneden for ubegrænset internet?

Det er billigt – og på trods af at jeg kunne forestille mig det er de færreste, der vil skifte for at få en højere hastighed er det fantastisk med et alternativ til de etablerede spillere på markedet.

Hiper dk er stiftet af to personer fra Fullrate – så det er folk med kendskab til bredbåndsbranchen, der har udfordret den nuværende tilgang til markedet.

Desværre – efter min mening er de blevet til en del af TDC (Nuuday), og man kan frygte det kommer ind under samme form for administration. I hvert fald har en kunde i 2023 ikke kunne få introtilbuddet, da han i forvejen var TDC kunde. 

Øv – bare øv!

Men:

Lad os tage det for hvad det er lige nu:

Godt internet til en billig pris!

Du kan se om du kan få hiper ved at indtaste din adresse (linker til hipers hjemmeside)

hiper adresse

Tendens til “bundling”

Der er en generel tendens blandt udbyderne til at “bundle” produkter sammen – det vil sige at du får eksempelvis bredbånd, tv og web-tv i én og samme pakke/pris.

Og det giver god mening!

Kun ved at samle flere produkter sammen kan udbyderne gøre det mindre gennemskueligt hvad du reelt set betaler for produktet og derved fastholde dig som kunde så du ikke shopper rundt hele tiden – for DET er dyrt for selskaberne!

Det gør Hiper ikke!

 

Hvorfor tilbyder Hiper så udelukkende bredbånd/internet?

Som jeg skrev tilbage i 2016:

Hiper tilbyder sandsynligvis kun internet fordi de forsøger at opsnappe kunder fra eksisterende udbydere og gennem en effektiv organisation og interne it-processer, opbygge en større andel kunder. Herved kan de ved at tjene få penge på mange kunder få en fornuftig forretning. Det er så ikke utænkeligt at de (som så mange gange før, for “lavprisselskaber” vil sælge det fra til én af de større spillere på markedet igen.

Præcis det skete i 2018, da TDC opkøbte Hiper. 

Prissammenligning

Hiper ligger fortsat blandt de billigste, men ikke den billigste, som var den oprindelige målsætning. Det skyldes sandsynligvis at de er blevet opslugt af TDC med krav om højere margener.

Uanset at de ikke er så billige som Kviknet så er det fortsat en skarp pris for internet.

Whats the catch?

Som udgangspunkt er der ikke nogen grund til IKKE at vælge Hiper. F.eks. tilbyder de:

  • En router med de nyeste trådløse standarder
  • De opsiger dit eksisterende abonnement så du ikke betaler dobbelt og skal undvære din forbindelse
  • Generel høj brugertilfredshed (baseret på TrustPilot anmeldelser)
  • Vinder af Loyalty Groups BrancheIndex “Mest værdi for pengene 2022” blandt alle internetudbydere.

Der er kun 3 ting du skal være opmærksom på:

  1. Deres hastighed en er “op til” hastighed. Det vil sige at på trods af de “lover” op til 1000 mbit – kan det sagtens være du får en lavere mbit forbindelse. Du får ved bestilling et estimat på hastigheden de kan levere til dig. Det kan dog sagtens variere fra den faktiske hastighed, afhængig af din afstand til centralen og kvaliteten/standen af dine eksisterende kobberkabler. Har du i øjeblikket maksimal hastighed hos din eksisterende udbyder – vil du sandsynligvis ikke få en højere hastighed med Hiper
  2. Vær opmærksom på om dit eksisterende produkt er koblet sammen på en måde så du har svært ved at skille det ad. Som eksempel kan du med Yousee kun se TV2 på deres app når du er på yousees bredbånd. Opsiger du dit bredbånd derfra, kan du altså opleve problemer med Yousees app.
  3. Da de er ejet af TDC (Nuuday), kan man aldrig vide hvad der sker 😅

Hvor dækker Hiper?

Hiper dækker hele Sjælland, Jylland og Fyn – hele landet, også større byer som København, Aarhus og Aalborg.

De kan levere over hele landet via telefoonstikket. På kabel-tv kan de endnu kun levere på Yousees net. På Fiber kan de kun levere til udvalgte udbydere. Slå din adresse op nedenfor og se om du kan få Hiper: 

hiper adresse

Ovenstående linker videre til hiper.

Skifte til Hiper?

Jeg har ikke personlig erfaring med Hiper – men du kan se et relativt godt udsnit af kunder af anmeldelser på henholdsvis Hipers Trustpilot side og Hipers facebook side. De svarer lynhurtigt på forespørgsler. Generelt set er langt de fleste tilfredse.

De, der er utilfredse er typisk irriteret over leveringstiden eller manglende overholdelse af denne, samt at de ikke får den lovede hastighed.

I forhold til leveringstiden – benytter Hiper som så mange andre teknikere fra TDC. Det betyder at de ikke selv har kontrol over de folk, der endeligt får enderne til at hænge sammen. Fra en kundesynspunkt er det dog ligemeget – vi vil jo gerne have internet, der virker!

Besøg Hiper her>>

 

Relaterede Artikler…

Kviknet alternativer

Kviknet alternativer

Dit Netflix abonnement stiger, og din tv-pakke stiger. Og nu stiger prisen også for dit internet - i hvert fald hvis du er kunde hos Kviknet.  Kan du leve med prisstigningen?  Vi har efterhånden vænnet os til det - og det er ikke udsædvanligt at se prisstigninger på...

Hvilket selskab er bedst?

Der findes ikke et entydigt svar på hvilket selskab, der er bedst til bredbånd. Det selskab, der er rigtigt for én er ikke rigtigt for den anden. Generelt set kan alle selskaber/udbydere i Danmark levere et funktionelt produkt. Vi hos internet-bredbånd.dk har samlet...

Erstatte fastnet bredbånd med 4G eller 5G?

Erstatte fastnet bredbånd med 4G eller 5G?

4G og 5G har nu været på det danske marked et godt stykke tid. Der reklameres med heftige up- og download hastigheder og i løbet af 2023 er datapakke størrelserne begyndt at være fornuftige til langt de fleste mennesker – inklusiv mig selv. Alligevel er jeg...

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

UBEGRÆNSET HASTIGHED OP TIL 1000 MBIT!

Hiper logo
nedkanp
  • Billigt
  • Trådløs Router
  • Trustscore 4.6 / 5
x